https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Tjaša Tibaut iz ŽNK Pomurja v vrste letošnjih prvakinj v Ljubljano

11.7.2017  

Pretekla sezona je prinesla spremembo na vrhu lestvice SŽNL, s tem pa je tudi v vrstah ŽNK TELEING GMT Beltinci napočil čas za svež veter.


V prihajajoče izzive vstopajo s še več mladostne zagnanosti in motivirani, da najpomembnejšo lovoriko po sezoni premora vrnejo v svoje vitrine. Pri lovu na že sedmi naslov državnih prvakinj, šestega v zadnjih sedmih letih, pa jim ne bo pomagala Tjaša Tibaut. Dolgoletna članica moštva se je odločila, da po uspešnih predstavah v žuto-plavem dresu sprejme nov izziv in se preizkusi v drugi sredini. Tjaša je bila ob Andreji Nikl edina, ki je aktivno sodelovala pri vseh šestih naslovih in zadnja v trenutni igralski zasedbi, ki se je leta 2006 veselila krstnega naslova, leto poprej pa tudi prve članske lovorike v zgodovini kluba - pokalnega naslova.

Reprezentantka Slovenije je v 194 prvoligaških tekmah dosegla 234 zadetkov. Ne gre pa pozabiti niti poletja 2014, ko se je ekipa tedanjega stratega Bojana Jančarja tudi s pomočjo Tibautove uvrstila med 32 najboljših evropskih moštev in se veselila dosežka, za katerega vsa ekipa močno gara in si ga želi ponoviti tudi v novi sezoni.

Prestopila je v vrste letošnjih prvakinj, ŽNK Olimpija Ljubljana.

Vir: ŽNK Pomurje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.07.2017 ob 22:46 Karči gost

      Srečno in brez poškodb v nadaljnji športni karieri!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.07.2017 ob 22:16 športna prijateljica gost

      ŽNK Pomurje brez perspektive in denarja za vrhunske uspehe. Tjaša, vse najboljše v novi sredini, kjer boš zmagovalka mnogo naslednjih let.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.07.2017 ob 10:08 Karči gost

      Vprašanje, če lahko 2 koliko-toliko ekipi, brez ostalih resnih tekmic, ustvarijo vrhunski rezultat? Sedaj se lahko pokažejo mlade igralke s klopi. Če se pa že sadj predajajo, pa ni ravno v redu. Za Evropo pa Slovenija nima dovolj rsne ekipe. ___ Kljub vsemu, Tjaša, SREČNO!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.07.2017 ob 11:16 gost

      Ne se bat za ŽNK Pomurje. Perspektive res ni v klubu, v prešnji sezoni državni prvaki U13, gladko državni prvaki U15, še bolj prepričljivo državni prvaki U17, članski pokalni prvaki in 2 mesto v državnem prvenstvu, večina pa itak ve kako smo izgubili v zadnji tekmi. Tako da perspektive res ni športna prijateljica, denarja ni bilo nikoli za vrhunske rezultate, vendar smo sedaj naročili stroj za tiskanje, pa tudi to bo. Predati se Karči, a je kdo kaj govoril o tem, ...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.07.2017 ob 14:11 Karči gost

      Kapo dol temu zapisu!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.07.2017 ob 15:28 gost gost

      Nakladanje. Čistak neja malo klubov tekmuvle. Resan Ž liga. Če pridejo k nan v Bakovce igrišče gor zoren.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.