https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Klub prekmurskih študentov organizira športno-rekreacijski projekt FitFest

12.7.2017  

Klub prekmurskih študentov bo v soboto, 15. julija, otvoril svoj športno-rekreacijski projekt FitFest, v sklopu katerega se bodo v prihodnjih mesecih odvijali številni dogodki.


V organizaciji Kluba prekmurskih študentov že vrsto let poteka projekt FitFest, v sklopu katerega se zvrstijo različni športno-rekreativni dogodki, namenjeni mladim. Letošnji FitFest bo otvoritev doživel v soboto, 15. 7. 2017, ko bo na teniških igriščih v Murski Soboti od 8. ure naprej potekal KPŠ-jev teniški turnir.

Tekmovalci in tekmovalke bodo razdeljeni v skupine, po končanem skupinskem delu pa se bo igralo po sistemu izpadanja. Koliko tekmovalcev se uvrsti naprej iz posamezne skupine ter število skupin, je odvisno od števila prijav. Prijavnina za polnopravne člane je 5 €, za nečlane pa 10 € in vključuje dva obroka in pijačo. Najboljše čakajo tudi nagrade!

Prijave sprejemajo do četrtka, 13. 7. 2017, na elektronski naslov: grega.donsa@kps.si. Prijavnina za turnir se poravna na prizorišču na dan dogodka pred začetkom turnirja. Število prijav je omejeno.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.