https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Kdo bo kupil Aha Muro?

12.07.2017 ob 12:00  

Tri plačane varščine v višini 160.000 evrov za nakup Aha Mure. Za nakup se zanimajo tako domači kot tuji kupci. 

Stečajni upravitelj Aha Mure Stevo Radovanović je za Slovensko tiskovno agencijo povedal, da je zadovoljen in občutek, da bodo uspeli, ga tokrat ni varal. O kupcih Radovanović ne želi govoriti, bila pa naj bi vsaj dva.

V ponedeljek se je sicer iztekel rok za oddajo ponudbe za nakup Aha Mure kot celote z izhodiščno ceno 1,6 milijona evrov. Z odpiranjem ponudb bodo zaradi morebitne pošte iz tujine počakali nekaj dni. Izbor ponudnika bo narejen v 15 dneh.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Naprodaj so objekti moških oblačil, ženskih plaščev in ženskih oblačil z opremo in zemljišči, zavarovana in nezavarovana blagovna znamka Mura ter vratarnica, ki jih je poskusil že večkrat prodati v celoti in ločeno, vendar neuspešno. Izbran bo ponudnik, ki bo ob izpolnjevanju drugih pogojev ponudil najvišjo ceno, vendar ne nižjo od izhodiščne, navaja Slovenska tiskovna agencija.

 

 

 

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.