https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Olimpijada gluhih: Marino Kegl zmagal v drugem kolu

21.7.2017  

Med 18. in 30. julijem turški Samsun gosti 23. poletno olimpijado gluhih. Slovenske barve zastopa tudi nadarjeni tenisač iz Murske Sobote Marino Kegl.

Včeraj se je na olimpijadi gluhih izkazal 21-letni Marino Kegl, ki je bil v 2. krogu turnirja posamično z 2:0 (6:0 in 6:0) v nizih boljši od domačina Sercana Yesilove.

Foto: FB Marino Kegl - Deaf Tennis player

"Po uri in treh minutah sem z dobro taktično igro in natančno odmerjenimi projektili zlomil odpor žilavega Turka Sercana Yesilove in se uvrstil v 3. krog. Popoldne me čaka trening, tudi jutri bom opravil dva treninga, v soboto pa me v 3. kolu čaka Avstrijec Robert Gravogl," je po uspešnem nastopu za Zvezo za šport invalidov Slovenije povedal Kegl.

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.