https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

26.07.2017 ob 7:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.


Frizerki salon Lidija, Lidija Žerdin s.p. išče frizerja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 23.8.

VHM, proizvodnja orodja, trgovina in druge storitve, d.o.o. išče natakarja. Delo se ponuja za določen čas enega meseca za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 7.8.

Nada stil d.o.o. - PE Lendava išče prodajalca. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 27.7.

Nada stil d.o.o. - PE Ljutomer išče prodajalca. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 27.7.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Domania, družba za storitve na domu, d.o.o. išče pet socialnih oskrbovalcev. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 1.8.

Popravila gradbenih rudarskih strojev, Dominik Zemljič s.p. išče varilca. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 23.8.

Sini logistik, prevozništvo in posredništvo, Bernadet Dravec s.p. išče voznika lahkega dostavnega vozila. Delo se ponuja za določen čas enega mesca za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 27.7.

Dom starejših Rakičan išče diplomirano delovno terapevtko/pripravnico. Delo se ponuja za določen čas devetih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 29.7.

Vrtci Občine Moravske Toplice iščejo pomočnika vzgojiteljice predšolskih otrok. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Prijavite se lahko do 26.7.

Panvita, Agromerkur – proizvodnja perutninskega mesa, d.o.o. išče razkuževalca. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 10.8.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.