https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iščejo se tesar, delavec v gradbeništvu in delavec na kmetiji

03.08.2017 ob 7:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.

Škorjanec Franc s.p. - vodovodne inštalacije in splošna zidarska dela išče tesarja. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 3.8.

IBS podjetje za proizvodnjo, trgovino, projektantske in inženiring storitve d.o.o. išče varilca mig/mag. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.8.

Frenetic, posredništvo in trgovina d.o.o. išče delavca v gradbeništvu. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 14.8.

Občina Lendava išče koordinatorja VII/1 – pripravnika. Delo se ponuja za določen čas devetih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 8.8.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Cigüt Štefan – nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji išče delavca na kmetiji. Delo se ponuja za določen čas enega meseca oziroma z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 26.8.

Elektro inženiring Tramar, družba za proizvodnjo, inženiring, servis in trgovino d.o.o. išče dva delavca za druga preprosta dela. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas in se opravlja v Avstriji ter v Nemčiji. Prijavite se lahko do 11.8.

F.A. Maik transport, špedicija, skladiščenje d.o.o. išče blagovnega manipulanta. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 4.8.

Tlakovanje Kralj Davorin Kralj s.p. išče delavca za gradbena dela nizke gradnje. Delo se ponuja za določen čas devetih mesecev oziroma do vrnitve odsotnega delavca za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 6.8.

Z.R.D., gradnje d.o.o. išče dva gradbena inženirja/tehnika. Delo se ponuja za določen čas petih mesecev za polni delovni čas in poteka v Avstriji in Nemčiji. Prijavite se lahko do 3.8.

Refleks SERVIS, predelava, montaža in prodaja stekla d.o.o. išče konstruktorja – tehnologa. Delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 6.8.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2017 ob 17:40 gost

      elektromaterial lendava -škoda besed o firmi. Prideš na razgovor, referentka niti nima volje s tabo debatirati. Gospoda, mislim, da direktorja je še nekaj zanimalo o moji prehojeni delavski poti, o problemih v dobi zaposlitve, medtem, ko ti referentka že takoj da vedeti, da tu nisi dobrodošel. Torej vidi se, da je le ona tista, ki pristavi besedo da, dobil boš službo ali ne. Torej popolnoma zaposlovanje po poznanstvu, prijateljstvu, oziroma takih, ki lenarijo, da drugi zanje delajo. Sramota od zaposlene, kar delajte, tudi vi boste enkrat onemogli, bi kar rekel - ničvredneži od ljudi.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.08.2017 ob 21:50 prekarni gost

        Poslal bi jo nekan .......... , saj prav maš a ne pomaga ; žal sem sam med temi , beseda prekarni delavec je le nadomestila besedo HLAPEC !

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.08.2017 ob 16:12 gost

      Po vseh zakonih, če si 3 leta doma, če je to invalidno podjetje povrh tega baje še država ima nekaj zraven - zakaj te ne zaposlijo? Zato, ker nisi iz "bande poznanih ali povšeči nekomu", ki ima glavno besede pri zaposlovanju. Tudi če si super delavec bil, ne smeš pa povedati, kaj misliš o svojem dostojanstvu, ker takih elektromaterial Lendava ne potrebuje. Pozablja pa nekdo, ki je glavni pri zaposlovanju, da je RITOLIZCEV vedno manj, da se tudi brez sranja v firmah da preživeti. Vsaj dostojanstvo ohranjaš, te ljudi pa bo doletela tudi božja roka. Tak je bilo in vedno bo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.