https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik med Veliko Polano in Žižki vozil prehitro, vinjen in brez vozniškega dovoljenja, nato pa zapeljal z vozišča

 

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, tri prometne nesreče z gmotno škodo, sedem kršitev javnega reda in miru, eno poškodovanje vozila na parkirnem prostoru ter en primer povoženja divjadi.  

Na cesti Velika Polana – Žižki je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti zapeljal z vozišča.  Zaradi vožnje vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja mu je bil zasežen osebni avtomobil. Zoper njega bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarne vožnje v cestnem prometu.

Včeraj smo poročali o prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je zgodila v naselju Sveti Jurij.  Ker je bilo pri obdukciji ugotovljeno, da je vzrok smrti povzročitelja zastoj srca bodo policisti zadevo zaključili kot dogodek s poročilom na ODT M. Sobota.

Na področju kriminalitete so v Beltincih obravnavali vlom v skladišče, v Očeslavcih namerno poškodovanje osebnega avtomobila, v Selu tatvino prometnega znaka,  v Murski Soboti tatvino denarja, v Dobrovniku goljufijo in pri Mali Nedelji poškodovanje tuje stvari. 

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Gornjih Petrovec.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija