https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Na Skritem dvorišču uživali v jazz-u

06.08.2017 ob 9:00  

V soboto, 5. avgusta, so na Skritem dvorišču nastopili Jože Zadravec kvartet in Natalija Tumpej.


Zasedba: Natalija Tumpej – glas; Grega Zver – saksofon; Robert Ožinger – klavir; Luka Herman Gaiser – kontrabas; Jože Zadravec – bobni.

Jože Zadravec je po šolanju na konservatoriju za jazz v avstrijskem Celovcu glasbeno znanje izpopolnjeval na številnih delavnicah, ki so jih vodili mednarodno priznani glasbeniki. Sodeloval je ali še sodeluje z mnogimi glasbeniki in zasedbami, kot so Simone Zanchini, Ratko Zjaca, Martin Gyakonovski, Robert Bargard, Michael Erian, Primož Grašič, Karen Asatrian, Vid Jamnik, Elda Viler, Olivija, Ana Bezjak, Peter Lovšin, Bilbi, The Swingstines, TOTI big band, Robert Ožinger trio, JZ and this men … Natalija Tumpej, ki se ta hip izobražuje na konservatoriju za jazz v Celovcu, je pevka glasbene skupine Jazz Ladies, sodeluje pa tudi pri različnih glasbenih projektih in s številnimi drugimi glasbeniki.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2017 ob 9:15 gost

      Vupan, ka je bila muzika kaj svetlejsa, kak so fotke. Pa čako bi kakšen zapis s koncerta, nej prepisano vabilo.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.08.2017 ob 11:33 gost

      Tvoj komentar v bistvu niti ni tako napačen,probal si biti malo hudomušen.Zdi pa se mi da ti jazz ni ravno razumljiv.....

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.08.2017 ob 14:25 gost

        Jazza rejsan ne razmin, ga bole doživljam. Namen komentara je bil pa rejsan hodumušnost. :)

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.08.2017 ob 6:59 gost

      Ta Zdenka je pa rejsan že na vsakšom prdeci v Soboti. Se vijdi ka se nema kama djati.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.