https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podelili priznanja in nagrade ob 61. prazniku Občine Ljutomer

Ljutomer, 08.08.2017 ob 7:05  

V Domu kulture v Ljutomeru je v petek, 4. avgusta 2017, potekala slavnostna prireditev ob 61. prazniku Občine Ljutomer s podelitvijo nagrad in priznanj. 

Na prireditvi je bilo v besedi in sliki prikazano opravljeno delo v preteklem letu, ko je bilo narejeno veliko, v ospredju pa je izgradnja novega vrtca v Cezanjevcih. V prihodnje kot največjo investicijo izpostavljajo gradnjo kanalizacijskega omrežja na delu območja Krajevne skupnosti Cven. 

Ljutomerska županja mag. Olga Karba je na slavnostni prireditvi podelila nagrade in priznanja zaslužnim občanom, podjetjem in organizacijam. Mira Azzeh iz Ljutomera in Janez Rudolf iz Radoslavcev sta prejela nagrado z listino in denarno nagrado za leto 2017. Pisna priznanja so dobili: Tadej Murkovič iz Bodislavcev, Stanislav Senčar iz Vogričevcev in Silvo Potočnik iz Mekotnjaka.

Podeljena so bila tudi županjina priznanja, ki so jih prejeli: podjetji Komptech d.o.o. in Sems d.o.o., Društvo upokojencev Ljutomer, Društvo za ohranjanje tehnične in kulturne dediščine Johann Janez Puch ter Jožef Cimerman s Krapja.

V kulturnem programu so nastopili otroci iz vrtca Ljutomer in prleški kantavtor Tadej Vesenjak.

Foto: FB Prireditve v Občini Ljutomer

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. RobinHood
      09.08.2017 ob 22:38 RobinHood

      Srečanje odprtosrčnežev ali nekaj podobnega bi lahko rekli za to zadevo. V prvi vrsti Lotmerška "elita". Sama presvetla šefica in dva glavna oproda-podżupana. In častni, da vse skupaj lepše zgleda. Že bežen pogled na nagrajence takoj pove, da se kupuje glasove. Določeno število jih je že itak preko KS-ov in društev in kupljeno. Vse dneve eni in isti. Tudi pri kulturnem programu se vidi. Na odprtju VGC njena oproda in sedaj tudi njena oproda. Njen oproda pa je sodeloval in še sodeluje pri zaviranju razvoja velikega javnega zavoda v Lotmerki. Vsi toti dnevi so ena velika farsa. Že nekateri delavci na občini so se tega naveličali, ker bi radi takrat na dopust in ne morejo, ker je potrebno cel teden bluzit sem in tja. Volitve se bližajo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.