https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Prvi del poti iz Goričkega v Piran predsednik Pahor prehodil Prekmurje

09.08.2017 ob 9:00  

Včeraj v jutranjih urah se je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor peš podal na pot z Goričkega v Piran.


Predsednik bo na tak način preživel svoj letni dopust, na podvigu pa ga spremlja tudi njegov sin. Pot so včeraj pričeli na Hodošu, po poti do Križevcev pri Ljutomeru, kjer so zaključili prvi pohodni dan, pa so se večkrat ustavili, da so se osvežili tudi v prekmurskih lokalih in pokramljali z naključnimi ljudmi, ki so jih srečali po poti. Prvi dan je predsednik prehodil 46,8 km.

Predsednik s sabo nosi tudi kotalke, saj želi del poti prepotovati tudi na »koleščkih«. Kje se Pahor trenutno nahaja, lahko spremljate prek povezave, ki je dostopna TUKAJ

Foto: Facebook

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. RobinHood
      09.08.2017 ob 14:43 RobinHood

      Volilna kampanja za predsednika države 2017 je že v polnem teku.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. goricko
      09.08.2017 ob 16:13 goricko

      g.Borci je legenda...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.08.2017 ob 17:28 gost

      Tak se rekreira in skrbi za zdravje, vzor za ljudi, ki nekaj dajo nase. Debeluhi, pa ne siromaki, ker mi zdravo jemo in se rekreiramo, ampak kmetavzarji in direktorji, malo se zamislite, ne samo žrejti, piti pa pejneze šteti za žderanje.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.08.2017 ob 19:19 gost

      G. Borči produži do Afrike, pa tam ostani.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.08.2017 ob 7:35 gost

      Tou je predsednik, ka je sakšemi Slovenci sposoben roko podati. Pri odločanju o državnih pizdarijah dosti nima kaj, tak mamo pač sistem, zato pa vsaj ljudem podaja roko. Boljše biti med državljani kot zaklenjen v svoji pisarni, kot so to bili prethodniki, ki so stari strici v ozadju še danes. Postavljajo šahovske figure, mi taleki jim pa ploskamo. Tu mislim predvsem na tistega malega z svojo generacijo, od katerih so še vedno nekateri v 85. letu starosti glavni drmanđije v državi. Pa še vedno piz. jim mat. dregajo v sistem.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.