https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Poletni program za otroke 2017: Daleč na sever

Kdaj: Torek, 22.08.2017 ob 10:00

Kje: Lendava, Gledališka in koncertna dvorana Lendava

Poletni program za otroke 2017 – KKC Lendava

RISANI FILMI ZA OTROKE

DALEČ NA SEVER (Tout en haut du monde)

Dolžina: 81 min (1 h 21 min)

Leto: 2015

Država: Francija / Danska

Jezik: francoščina s slovenskimi podnapisi

Režija: Rémi Chayé

Scenarij: Claire Paoletti, Patricia Valeix, Fabrice de Costil

Umetniška direktorja: Han Jin Kuang Liane-Cho, Slaven Reese

Glasba: Jonathan Morali

Glasovi: Christa Théret, Féodor Atkine, Thomas Sagols, Rémi Caillebot, Audrey Sablé, Fabien Briche, Rémi Bichet, Julienne Degenne

Sankt Peterburg, leto 1882. Petnajstletna Saša je že od malega navdušena nad slavnim dedkom, velikim raziskovalcem severnega tečaja. Z zadnje ekspedicije z ladjo Davai se ni nikoli vrnil. Saša se odpravi po dedkovih poteh, da bi našla njegovo arktično ladjo. Nihče je ne jemlje resno, razen kapitana Lunda, ki jo vzame s seboj. Pohiteti morajo, saj se neprehodna zima hitro bliža. Saša na poti dokaže, da je lahko ob pomoči dedkovega zvezka koristna članica posadke. Kompas je usmerjen na sever in jih popelje globoko v belo divjino ...

Več informacij najdete tukaj.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.