https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Meditacija, Joga in Ustvarjalnost

Kdaj: Nedelja, 20.08.2017 ob 15:00

Kje: Puconci, Goričko, Prosečka Vas

LEAVES&ROOTS in JOGA S TATJANO
Meditacija, joga in ustvarjalnost.

V nedeljo 20.8. 2017 bo od 15:00 do 19:00 v Prosečki vasi, sredi neokrnjene narave, v objemu dreves in ptičjega petja sprostitven popoldan z meditacijo, jogo in likovnim ustvarjanjem. 

Program: 
15:15 Meditacija
16:15 Joga
17:15 Likovno ustvarjanje
18:30 Skupna zaključna meditacija



Meditacija: 
Breda Smej je diplomirani voditelj Čuječnosti z dolgoletnimi izkušnjami vodenja programov za sprostitev in obvladovanje stresa. Tako se boste lahko seznanili z različnimi tehnikami meditacije in sproščanja: meditativno sedenje in bodyscan. Zatem vas bo Breda popeljala na sprehod po meditativni poti in v svet vizualizacije.

Joga:
Tatjana Baligač je učiteljica joge in meditacije za otroke in odrasle. Na jogi boste lahko spoznali nekaj osnovnih asan ter pranayamo – jogijsko dihanje.

Likovno ustvarjanje:
Bram Dhont je likovni umetnik in bo vodil kreativni del programa. Po sprehodu po meditativni poti boste dobljene vtise prelili na papir. Izkusnje z likovnim ustvarjanjem zato niso potrebne, ce smo pozorni se risba narise sama. 

Vse aktivnosti vam omogočajo, da se s polnim zavedanjem posvetite sebi in naravi okrog vas ter zaznate blagodejne učinke starodavnih metod, ki sodobnemu človeku pomagajo premagovati stres ter se sprostiti.

Med dejavnostmi bo čas za nova poznanstva, druženje in izmenjavo izkušenj. Za osvezitev bo poskrbljeno. 

Kje: Goričko, Prosečka vas 56 

Kdaj: nedelja 20. avgust od 15.00 ure do 19.00 ure. 

Za koga: za vse ki vas zanimajo meditacija, joga in likovno ustvarjanje ter si želite nedeljsko popoldne preživeti drugače. 
Lahko se udeležite tudi samo posameznega dela dogodka. Dogodek je družinam prijazen, saj bo tudi za njih na voljo likovno ustvarjanje ter joga za otroke.

Izmenjava: 5€ 

Prijave: Tatjana tatjana.baligac@gmail.com ali 041/943-462 
Breda&Bram sproscanja2@gmail.com ali 041/907-794