https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Pripravili sprejem za olimpijca Marina Kegla

Murska Sobota, 19.8.2017  

Včeraj, 18. avgusta, je pri restavraciji Sport.s v Murski Soboti potekal častni sprejem olimpijca Marina Kegla. Kegl se je na olimpijadi gluhih, prvič v karieri, uvrstil med štiri najboljše gluhoneme tenisače na svetu.

Olimpijec Marino Kegl je na Deaflympics 2017 v Turčiji dosegel izvrstno 4. mesto in s tem uspeh kariere. Kegl pa je dosegel tudi najboljšo uvrstitev celotne slovenske odprave na 23. olimpijskih igrah gluhih v turškem Samsunu. 

Marino Kegl je v govoru spomnil, kako je avgusta 2003, po končanem prvem razredu osnovne šole, prvič vzel v roke teniški lopar in od takrat je tenis način življenja celotne družine Kegl. Spomni je, da je imel kot gluhi tenisač, na začetku veliko težav predvsem z orientacijo. Na svoji dosedanji športni poti je tako doživel veliko vzponov in tudi padcev in prav v težkih trenutkih je družina tista, ki mu stoji ob stani. Marino je tako še posebej hvaležen očetu Darku, ki je tudi njegov trener, mami in babici, ki mu pomagajo in ga podpirajo na njegovi športni poti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.08.2017 ob 15:27 Tenis gost gost

      Čestitke Marinu očetu skratka celi družini

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.08.2017 ob 22:28 gost

      Sprejel za kaj? Za četrto mesto? Samo zato, ker je gluh? Kakšna patetika!!!

      1 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.08.2017 ob 23:35 TENIS gost

      Gost dva, on je gluh, ti si pa glup ! Če ne razumeš si pa poišči prevajalca.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.08.2017 ob 10:18 pfg+ gost

      Samo ena črka, pa kakša razlika....

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.