https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Saubermacher pometel s konkurenco na letošnji Vampijadi

Kapca, 27.08.2017 ob 12:00  

Včeraj je na Kapci dišalo po vampih, saj se je v Malibuju odvijalo tradicionalno tekmovanje v kuhanju vampov.


Letos se je tekmovanja udeležilo 21 ekip, komisiji pa ocenila, da je najboljše vampe pripravila ekipa Saubermacher. Drugo mesto je zasedla ekipa Jenamena, tretje pa Dnevni bar Don Matija.

Letos so podelili tudi priznanja za 10 let -  udeležitev na vsakem tekmovanju, priznanje za najlepše okrašeno mizo, ki so jo pripravili Black Wings in za naj ekipo, ki je bila Vinotoč in proizvodnja mesnih izdelkov Kolar.

Več fotografij v spodnji galeriji… 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.08.2017 ob 12:17 trda vougrin gost

      Ka tou je bilou pri nam ali pa v Medjimurju.?? Nindri nikaj ne piše, če so Kapčanci dosegli svoje pa se priključili lijepoj našoj, ali so pa še v Sloveniji. Da bog da vas voda odnjela na drugu stranu u medjimurje.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.08.2017 ob 15:39 gost

      Na sliki 10 in 25 sta edijniva moška , ka mata za svoja lejta primerno težo (levi in sredinski), vsi ostali so za svoja lejta na ostalih slikah "zavaljeni ko prasci", i moški i ženske. Samo se naprej "bašite in žrite", te pa praviju, ka v Prekmurji zemlja poka. Pa lahko poka, če je taka teža na njej, te ešče ju pa sunce fejst segreje. Te pa Evropa pa Lublančari praviju, kak smu debeli, zaj se pa odloučite, ge boute, takše vas Hrvati bogibogme nedu meli.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.08.2017 ob 16:12 gost

      Murkoja nej bilou? Njegovi so küjali on pa...? Jenapress

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.08.2017 ob 18:41 gost

      Vej pa drugo se nevej v tem Prekmurji samo se nekaj kuja.Da nej JEŽE te vampe te repo.Nevem kda te teh somarij konec.KJE SO IŠPEKCIJE.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.