https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Mark z gradivom za videospot »Mini bikini«

30.08.2017 ob 13:00  

Mladi glasbenik Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti se je odlično pripravil na snemanje že šestega samostojnega videospota, ki mu bo dal v tej poletni vročini naslov »Mini bikini«. Snemanje se je res zgodilo in sicer v ponedeljek, 28. avgusta, v Portorožu.


Za snemanje se je bilo treba odpraviti k morju. Tako je s posebnim avtobusom z Markom Tivadarjem na snemanje k slovenski obali iz Murske Sobote potovala Plesna skupina Urška Pomurje (Tara, Viktorija, Brina, Ana in Nuša ter Gloria in Zala) pod vodstvom Nine Fras iz Ljutomera, pa še glasbena zasedba Mark band (Stanko Tivadar, Bojan Tivadar, Klavdij Ficko, Domen Trobiš in Marjan Horvat) ter Ansambel Polanski zvoki (vodja skupine in harmonikar Tomaž Žižek, kitarist Robert Prša, klarinetist Jure Lešnik, basist Jožef Halas in Ervin Hozjan s trobento). Vsem se je v štajerski prestolnici, v Mariboru, pridružil »Štajerski slavček« Damjan Murko, v Celju pa še go-go plesalka Nastja Gregurič. Nastji in Damjanu je v videospotu bila namenjena glavna vloga: njej kot lepotici na dopustu, a njemu kot reševalcu iz vode. Za kamero snemanja videospota je skrbel Denis Horvat, za zvok pa Dejan Borovič.

Snemanje videospota »Mini bikini« v Portorožu se je pričelo po 9. uri pri bazenu in na plaži hotelskega kompleksa Bernardin, pozneje pa še na osrednji portoroški plaži, kamor se je pevec Mark za snemanje odpeljal z atraktivnim motorjem. Posnetki so bili narejeni še na igrišču z mivko ter kasneje na barki »Resnik«. Ta je plula od Portoroža proti Piranu ter nazaj do pristana v Luciji pri Portorožu. Tam so se vsi sodelujoči izkrcali ter napotili skozi Camp Lucija do travnikov »Pri ribiču«. Igor Slokan je v vlogi kuharja s sodelavci že do tedaj poskrbel za odlične poslastice z žara. Vsi so neizmerno pohvalili izvrstno kosilo. Posnelo se je še zadnje kadre za nov videospot Marka Tivadarja pod naslovom »Mini bikini«, ki bi naj prišel »na svetlo« že čez štirinajst dni.

Več fotografij v spodnji galeriji …

Filip Matko Ficko

 

    Fotogalerija