https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

V Murski Soboti bo nastopilo 24 mladih ekip v odbojki na mivki iz šestih držav

30.8.2017  

Na letnem kopališču v Murski Soboti se v petek prične srednje-evropski pokal za mlade odbojkarje na mivki. Nastopilo bo skupno 24 ekip, nekatere izmed najboljših ekip srednje-evropskih držav, iz Avstrije, Češke, Hrvaške, Madžarske, Slovenije in iz gostujoče države – Nemčije. Organizator Cona.center je podelil štiri posebna vabila perspektivnim mladim ekipam odbojke na mivki iz Pomurja.


Ob koncu poletne sezone se v Murski Soboti obeta še en dogodek za mlade odbojkarje na mivki. Organizator, Cona.center Murska Sobota, pripravlja MEVZA U16, srednje-evropski pokal v odbojki na mivki za mlade do šestnajst let. Skupno je na pokalno tekmovanje prijavljenih 24 ekip, iz šestih držav. Nastopili bodo številni najboljši pari iz Slovenije in tujine ter izbrane perspektivne dvojice iz Pomurja.

Predtekmovalni dvoboji se pričnejo v petek, 1. 9., ob 14:00, zadnji dvoboji prvega dne so na sporedu ob 18. uri. Četrtfinalne tekme se pričnejo v soboto, 2. 9., zjutraj ob 9:00, tekme za tretje mesto pri fantih ob 15:20, pri dekletih ob 16:10. Tekmi za pokalnega zmagovalca MEVZA U16 sta na sporedu v soboto ob 17:00 za fante in ob 18:00 za dekleta.

Ekipe bodo prispele v Mursko Soboto že dan pred tekmovanjem v popoldanskih oz. večernih urah. V četrtek, 31. 8., ob 20:00 bo v hotelu Zvezda, na Trgu Zmage 8, v salonu Murska Republika - žreb skupin za tekmovanje MEVZA U16.

Za lažje spremljanje obiščite spletno stran ali FB stran oz. blog prek katerega boste lahko ažurno spremljali celotno dogajanje.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.