https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

FOO FIGHTERS tribute band

Kdaj: Petek, 29.09.2017 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, Bunker

Prvič v Murski Soboti v Bunkerju gostujejo KUNG FOO FIGHTERS. Kot se lahko razbere iz imena skupine gre za Foo Fighters tribute band. Skupina je primarno nastala iz ljubezni do ustvarjanja Foo Fightersov in je, povedano brez zadržkov, prav gotovo prva, najboljša in tudi edina Foo Fighters cover skupina daleč naokrog. Foo Fighters so po prepričanju mnogih trenutno največja rock atrakcija na svetu, ki jo vodi neustavljivi Dave Grohl na vokalu in kitari.

To bo, po dveh odličnih grunge koncertih Pearl Jam in Nirvana tribute, še en spektakularen grunge večer, ki ga NE SMETE ZAMUDITI!!! LETS ROCK!!!

Dogodek bo popestril tudi mladi, nadebudni bobnar iz Veržeja, Timo Kosi, ki je že zelo zgodaj ugotovil, da ima odličen posluh za ritem ter je pri svojih rosnih štirinajstih letih že stopil na oder z zasedbami kot so Elvis Jackson, Mi2 in Interceptor. V prostem času preigrava priredbe znanih bandov in jih objavlja na svoj YouTube kanal.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.