https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Letos je prag turniške osnovne šole prestopilo 34 prvošolk in prvošolcev

Turnišče, 01.09.2017 ob 13:55  

V občini Turnišče je danes prvič med šolske klopi sedlo 34 prvošolk in prvošolcev, ki so razporejeni v dva oddelka.


Po lanskoletnem enem oddelku so se letos razveselili povečanega vpisa prvošolčkov. V šolo so jih pospremile njihove učiteljice, ravnateljica šole Melita Olaj in županja mag. Vesna Jerala Zver, ki jim je v svojem nagovoru med drugim povedala: »Vesela sem, da vas je letos ponovno za dva oddelka učencev. Učiteljice vas bodo veliko naučile. Želim vam vsakodnevno varno pot v šolo in hvala staršem, ki nam bodo pri tem pomagali.«

Po nagovoru je vsakemu prvošolcu v imenu Občine Turnišče podelila individualno enoletno polico nezgodnega zavarovanja. Naj bo novo šolsko leto uspešno tako za prvošolce kot tudi za vse ostale učence in dijake, ki so se danes vrnili med šolske klopi.

Županja mag. Vesna Jerala Zver se je odzvala na dobrodelno akcijo "Podarizvezek« in v imenu Občine Turnišče podarila 10 velikih črtastih zvezkov, 10 kompletov barvic in 10 kompletov flumastrov zbirnemu centru v Varaš Baru Turnišče.

Foto: Občina Turnišče

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.