https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ekskluzivno: Ples-noč čarovnic tokrat 3 dni; nastopili bodo Siddharta, Big Foot Mama, MI2, Crvena Jabuka, Modrijani, Vigor, Nika Zorjan

Rakičan, 04.09.2017 ob 7:30  

Ob 5. obletnici prireditve Ples-noč čarovnic v Dvorcu Rakičan, organizator RIS Dvorec Rakičan obljublja še posebej spektakularen tridnevni program. Predprodaja vstopnic se bo pričela že 12. septembra.

 

Obeta se pester tridnevni program

Ker se bodo jesenske počitnice pričele v soboto 28. oktobra, se bo na ta dan pričel tudi festival Ples-noč čarovnic, z odličnima slovenskima rock skupinama  Big Foot Mama in  Siddharta.

V nedeljo 29. oktobra bo celodnevni pester program namenjen družinam, otrokom in vsem zabave željnim. Tako bodo letošnje leto organizatorji ponovno pripravili ZIP-LINE čarovniški polet, bogat srednjeveški program in animacijo za otroke ter novost letošnje leto, spektakularen iluzionistično-čarodejski program. Nastopili bodo tudi odlični glasbeni izvajalci: Modrijani, Grupa Vigor in mlada pevka Nina Donelli s skupino.

V ponedeljek 30. oktobra, dan pred državnim praznikom in dela prostim dnevom, bo pa potekal zvečer koncert skupin MI2, Crvene Jabuke, BQL in Nike Zorjan s skupino.

Znane so cene vstopnic

Uspeli smo pridobiti informacije glede cen vstopnic, ki so tudi letošnje leto ugodne, pri čemer je še posebej ugodna t.i. imenovana:

Čarobna vstopnica za vse 3 dni po promocijski ceni v višini 9,90 Eur (do razprodaje 1. kontingenta kart).

Cene vstopnic za posamezne dneve so:

Sobota, 28.10. 2017: Big Foot Mama - Siddharta

Predprodaja: 5 Eur (do razprodaje 1. kontingenta kart)

Redna prodaja: 8 Eur

Nedelja, 29.10. 2017: Modrijani - Grupa Vigor – Nina Donelli

Predprodaja: 5 Eur (do razprodaje 1. kontingenta kart)

Redna prodaja: 8 Eur

Ponedeljek, 30.10. 2017: MI2 - Crvena Jabuka - BQL - Nika Zorjan

Predprodaja: 5 Eur (do razprodaje 1. kontingenta kart)

Redna prodaja: 8 Eur

Predprodaja vstopnic že čez nekaj dni

Predprodaja vstopnic se bo pričela že v torek, 12.9. v Kavarni dvorca Rakičan. Ostale lokacije za nakup vstopnic bo organizator sporočil preko svoje internetne strani: www.ris-dr.si. Po informacijah, ki smo jih prejeli od organizatorja, je število 3-dnevnih, t.i. Čarobnih vstopnic po promocijski ceni zelo omejeno, zato priporočamo vsem zainteresiranim, da si jih nabavite čim prej. Naj spomnimo, da so vstopnice v predprodaji za prireditev Ples-noč čarovnic zmanjkale še vsako leto doslej, lansko leto so na dan prireditve zmanjkale tudi vstopnice v redni prodaji za Siddharto in je tako okrog 500 obiskovalcev ostalo pred vrati dvorca.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.