https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Liga prvakov v Lendavi: Maribor že jutri proti moskovskemu Spartaku, karte brezplačne

Lendava, 12.9.2017  

V sredo ob 14. uri bo v lendavskem športnem parku odigrana tekma mladinske ekipe NK Maribor proti tekmecu Spartak Moskva. Karte za uvodno tekmo mladinske ekipe NK Maribor v Ligi prvakov so na voljo brezplačno, prevzeti pa jih je možno na blagajni Stadiona v Športnem parku Lendava.


Napetost pred sredinim nastopom Maribora v Ligi prvakov narašča, prav tako pa bo v sredo v evropski mladinski ligi prvakov nastopila mariborska mladinska selekcija, ki bo svoje tekme, tako kot pred tremi leti, odigrala v Lendavi.

Pred jutrišnjo prvo tekmo mladinske ekipe NK Maribor v Ligi prvakov, so svoje misli pred soočenjem z moskovskim Spartakom delili župan Občine Lendava mag. Anton Balažek, športni direktor NK Maribor Zlatko Zahovič, pomočnik športnega direktorja NK Maribor Miran Pavlin, trener mladinske ekipe NK Maribor Muamer Vugdalić in kapetan mladinske ekipe NK Maribor Luka Koblar.

Župan Balažek je pojasnil, da so počaščeni, da bodo tekme mladinskega dela Lige prvakov znova odigrane v Lendavi, kjer ima nogomet veliko tradicijo in ambicije. Ambicije imajo tudi na področju izgranje infrastrukture, kjer nameravajo poleg že obstoječih igrišč in objektov zgraditi še štiri igrišča s spremljajočo infrastrukturo.

Zlatko Zahovič je pojasnil, da so se radi vrnili v Lendavo, kjer so nastopali že leta 2014, saj se tu počutijo dobro, imajo odlično infrastrukturo, ljudje pa imajo radi nogomet ter znajo ovrednotiti tako velike dogodke. Kot je povedal, se veselijo tako mladinskega kot članskega nastopa v Ligi prvakov in dodal, da na mladih svet stoji. »Za njih sem mogoče celo bolj vesel kot za prvo ekipo. To so sanje mladih nogometašev,« je povedal in izrazil veselje, da je prva ekipa Maribora mladim omogočila, da uresničijo prvi del sanj.

Na komentar o finančnih ugodnostih, ki jih prinaša sodelovanje v Ligi prvakov, je športni direktor Maribora povedal: »Jaz sem športnik po duši. Zame je bolj pomembna himna pred tekmo, kot pa vsa finančna sredstva.«

Miran Pavlin je dodal, da mladinska ekipa kljub velikim nasprotnikom, ki jih čakajo jeseni, ne čuti pritiska. V pričakovanju tekem je dodal, da je za mlade nogometaše privilegij nastopati v Ligi prvakov.

Trener mladinske ekipe NK Maribor Muamer Vugdalić je povedal, da v ekipi z optimizmom čakajo na sredino tekmo: »Pritiska na teh fantih, glede na rezultate ni. Kljub temu bomo želeli vsako tekmo zmagati, ustvariti rezultat in biti konkurenčni. Da vidimo, kakšna je razlika med temi evropskimi klubi in nami.«

Luka Koblar, kapetan mladinske ekipe iz Maribora je povedal, da bodo v sredo igrali na zmago: »Vzdušje v ekipi je fenomenalno. Igra se v Ligi prvakov, kar je želja vsakega mladega nogometaša. Gremo na zmago.« Kot je pojasnil, kot največjega nasprotnika v Ligi prvakov smatrajo ekipo iz Liverpoola, pred tekmo s Spartakom pa je napovedal zmago: »1:0, 2:0 za nas.«

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.