https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

VIDEO: Slovenska pokrajina kot kulisa v promocijskem filmu novega Ferrarija

19.09.2017 ob 8:00  

Italijanski avtomobilski velikan je video za svojega novega kabrioleta Portofino posnel v Sloveniji.


Med drugim se rdeč Ferrari kabriolet zapelje po cesti obdani s travniki pri Šentjoštu nad Horjulom, po primorski avtocesti, viaduktu Črni kal, skozi Vipavsko dolino ter po obalni cesti med Žusterno in Izolo.

Rdeč »poskočni konjiček« se v filmčku zapelje tudi skozi Ljubljano, med drugim po Dunajski cesti, ponoči pospešuje mimo vrhovnega sodišča, kjer lahko v videu uzrete tudi slovensko zastavo, slalom med serpentinami pa vozi na prelazu Strma Reber nad Osilnico.

V petih dneh si je video na portalu Youtube ogledalo okoli 174 tisoč ljudi.

Slovenija tako počasi postaja prepoznana destinacija za snemanje avtomobilskih promocijskih posnetkov, pri nas so namreč že posneli promocijske posnetke pri Mercedesu in tovornih vozilih Actros. Lepa pokrajina in dobre ceste so tisto, kar privablja avtomobilska podjetja, ki pa se pri snemenju največkrat izogibajo turistično obleganim krajem, saj snemajo avtomobile, ki jih javnosti še niso razkrili.

Video:

 

 

Foto: Ferrari (Youtube)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.