https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta hip Pomurje potrebuje pismonoše, slaščičarje, referente in druge kadre

21.09.2017 ob 10:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo aktualnih delovnih mest v Pomurju in izbrali nekaj zanimivejših.


V podjetju Segrap rudarstvo, proizvodnja in gradbeništvo d.o.o. iščejo animatorja za Bioterme Mala Nedelja. Ponujajo delo za polni delovnik, za nedoločen čas. Kandidati se lahko prijavite do 26. septembra.

Carthago proizvodnja avtomobilov d.o.o. išče delavce montažerje. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 21. septembra. Iščejo tudi kontrolorja za procesno kontrolo. Razpisano delovno mesto ponuja delo za polni delovnik, za obdobje 6 mesecev. Prijave so možne do 26. septembra. V istem podjetju ponujajo še več delovnih mest.

Podjetje BESTMARIN, proizvodnja izdelkov iz plastičnih mas, Qazim Goli s.p. išče delavce v proizvodnji. Ponujajo polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Prijave so možne do 22. septembra.

Zdravstveni dom Lendava išče diplomirano medicinsko sestro v promociji zdravja in zdravstveni vzgoji. Izbrana oseba bo dobila zaposlitev za polovični delovnik, za določen čas do vrnitve delavke. Prijave zbirajo do 22. septembra.

V ZD Lendava iščejo tudi informatika. Obljubljajo polni delovnik za obdobje 12 mesecev. Prijavite se lahko do 27. septembra.

Dom starejših občanov Ljutomer išče glavnega vzdrževalca. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje 12 mesecev. Zainteresirani se lahko prijavite do 24. septembra.

Panorganix, trgovina na debelo s sadjem in zelenjavo, d.o.o. išče komercialista v prodaji. Izbrana oseba bo delala polni delovnik za nedoločen čas. Prijave so mogoče do 28. septembra.

Pekarna pri Gizi d.o.o. išče peka. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje 3 mesece. Kandidati se lahko za delovno mesto potegujejo do 18. oktobra.

Pošta Slovenije potrebuje pismonoše.  Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje 6 mesecev. Prijavite se lahko do 11. oktobra.

Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona išče računovodjo. Nudijo delo za polni delovnik, za nedoločen čas. Prijave so možne do 22. septembra.

AVTO KRKA LE, trgovina, servis, zastopstvo, d.o.o. išče referenta na tehničnih pregledih. Izbrana oseba bo delal polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za 12 mesecev. Prijavite se lahko do 22. septembra.

Štručka podjetje za trgovino, zunanjo trgovino in proizvod njo mlevskih izdelkov Rogašovci d.o.o. išče slaščičarko. Ponujajo polni delovnik, za obdobje 12 mesecev oz. za nedoločen čas. Prijave so možne do 21. septembra.

Podrobnosti o izbranih in drugih razpoložljivih delovnih mestih lahko najdete TUKAJ.

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2017 ob 10:14 distributer gost

      Dam prošnjo na pošto, samo če lahko namesto raznošenja pošte opravljam delo prodajalca čokolade Milka ali prodajalca čistilnih sredstev!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.09.2017 ob 10:31 Zzzzzz gost

      Pošta ni zaposlila pismonoš iz Srbije saj so pisali o tem

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.09.2017 ob 10:34 &&&& gost

      Jaz bi delal tam kjer ne dajejo po nekaj mesecev plače in kljub temu njim inšpekcije nič ne morejo

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.09.2017 ob 11:30 gost

      Kje nosi pošto krizna meneđerka iz NK Mura?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.09.2017 ob 14:57 gost

      Iščem službo po možnosti enako kot na ZRSZ, prideš -nič ne delaš-stopič v času malice v lokal na malico, da se ohladiš, - se vrneš - počakaš tisto zadnjo minuta šihta, do katere se "vleče" tako dolgo kot hudič - se vrneš domov in počakaš naslednji mesec, da industrija proda izdelek, oziroma država najame kredit, da - dobiš plačo. Super zadeva, a ni?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.09.2017 ob 18:53 gost

      Magna verjetno bo, tak, da pocasi se bo odprlo veliko delovnih mest.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.09.2017 ob 18:57 gost

      glejte včeraj se je videlo da je bilo vse črno pred banko verjetno so meli plačo delavni ljudje in mi pošteni delavni narod pa moremo za bogi 600€ delat in gdo pravi da ni dela ampak cigani pa tudi drugi narod noče delat za te pejneze če doma ležijo in mi za njih moremo delat da lahko država jim da velike podpore in druge transverje največji delodajalec je center za socijalno delo m sobota in tam dobiš delo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.09.2017 ob 19:25 gost

      Pravilno, da ne delajo, saj ce delas za minimalca si dobesedno v minusu. Delavci garajo po cele dneve, da se lahko vodilni se bolj bogatijo! Posteno treba treba placati delavca in bo vsaki sel delat!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.