https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Akademija ob 60-letnici rokometa v Pomurju

Kdaj: Petek, 29.09.2017 ob 18:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

Pred natanko šestdesetimi leti je nekaj deset mladih fantov iz Pomurja začelo novo zgodbo, ki jo imenujemo rokomet. Odigrali so prvo pomursko rokometno prvenstvo. Nekateri izmed njih so še danes med nami. Rokometni klub Pomurje, kot eden od predstavnikov pomurskega rokometa se zaveda pomembnosti obeležitve tako pomembne obletnice in Vas zato vabi na SLAVNOSTNO AKADEMIJO ob 60-letnici rokometa v Pomurju, Poleg slavnostnih nagovorov, kulturnega programa, podelitve plaket in priznanj bomo izvedli okroglo mizo z bivšimi pomurskimi rokometaši iz različnih obdobij, s katerimi se bomo spominjali začetkov, zanimivosti, anekdot in velikih uspehov rokometa v deželi ob Muri. Po prireditvi se bomo na pogostitvi družili in obujali spomine na zlate čase pomurskega rokometa.

 

    Komentarji

    1. marjan
      01.10.2017 ob 11:19 marjan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.