https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: V vrtcu Križevci pri Ljutomeru obeležili teden otroka

Križevci pri Ljutomeru, 12.10.2017  

V vrtcu Križevci pri Ljutomeru so tudi letos posebno pozornost namenili Tednu otroka, ki je potekal pod sloganom "Povabimo sonce v šole". 

S pestrim tedenskim programom so se otroci vsakodnevno vključevali v različne dejavnosti in si pridobivali veselje do novega, odprtega in uporabnega znanja ter ob tem uživali. 

Nekdanja učiteljica Silva Vrbnjak je v ponedeljek, otrokom pripovedovala pravljico ob lutki, o Mali miški in velikem rdečem jabolku. Otroci drugega starostnega obdobja pa so ob miški Mili razmišljali, kakšne so vrline dobrega prijatelja. Sredinčki so kuhali bučno juho, pravljičarka Jelka Vinkovič pa jim je prebrala pravljico Juha, ki iz buč se skuha. Dopoldne so zaključili s prepevanjem pesmic ob spremljavi kitare.

Torkov pohod s starši v Športni center Ključarovci so morali zaradi dežja prestaviti. V sredo so ustvarjali iz naravnega materiala. Izdelovali so stensko dekoracijo, različne živalce iz listja, namizne dekoracije z gozdnimi plodovi in se igrali s slanim testom. Iz krompirja in zobotrebcev pa so nastali ljubki ježki.

Četrtek je bil namenjen sladkanju s sadnimi nabodali, katere so namakali v čokoladni fondi. Pripravili pa so tudi sadne sladice z maskarpone sirom ter jabolčne napitke. Teden otroka so zaključili v petek z druženjem skupin, ki je minil v prijetnem in igrivem vzdušju.

Foto: mojaobcina.si/krizevci

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.