https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Skrinjica želja - meditacija za otroke

Kdaj: Petek, 03.11.2017 ob 16:00

Kje: Ljutomer, VGC Pomurje - enota Ljutomer

 

Skrinjica želja - meditacija za otroke z dipl. soc. del. Jano Plavec.

ako kot ima meditacija blagodejne učinke na odrasle ima tudi na otroke. Je ena izmed najboljših sprostitvenih tehnik, ki jim pomagajo, da lahkotneje premagujejo stres, nemir, motnje koncentracije in spanja. Otroku omogoča boljši stik s seboj, občutenje sebe, svojih čustev, potreb, želja, zaupanja, samozavesti ... V meditaciji Skrinjica želja se bomo sprehodili po rajski plaži, poiskali svojo skrinjico in jo zapolnili s svojimi željami. Meditacija je primerna za osnovnošolske otroke. S seboj naj prinesejo telovadno blazino ali brisačo, oblečeni pa naj bodo v udobna oblačila.

Prosimo vas, da se prijavite preko tel. št.: 0820 09650 ali Facebooka ali na msljutomer@gmail.com.

Vljudno vabljeni!

Ekipa VGC Pomurja - enota Ljutomer v sodelovanju s Slovensko filantropijo, PE Hisa sadeži družbe Murska sobota. Projekt podpirajo MDDSZEM, Evropski Socialni sklad in lokalne skupnosti.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.