https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru odprli tri dislocirane bivalne enote Doma Lukavci

Ljutomer, 27.10.2017 ob 8:30  

Na Mestnem bregu v Ljutomeru so včeraj, 26. oktobra, odprli nove bivalne enote namenjene stanovalcem drugega največjega posebnega socialno varstvenega Zavoda v Sloveniji, Doma Lukavci.  

V treh dislociranih enotah, katerih namen je razvijati samostojnost in avtonomnost stanovalcev, je dom dobilo 24 stanovalcev. Po nazdravnem govoru direktorice Doma Lukavci Stanke Vozlič so prisotne pozdravili tudi Martina Vuk, državna sekretarka na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve in enake možnosti; Samo Brenčič, predsednik skupščine Skupnosti socialnih zavodov Slovenije ter podžupan občine Ljutomer Janko Špindler, ki je predstavnikom enot predal tudi darila občine Ljutomer.

V kulturnem programu so nastopili stanovalci in vodja bivalne enote Ljutomer 3, učenci Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer in člani komornega zbora Orfej. Prerez traku sta direktorica Stanka Vozlič in državna sekretarka Martina Vuk izvedli skupaj z Albertom Korezom, stanovalcem enote.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2017 ob 8:45 s gost

      bravo za slike 2,3 , še posebej 6 in 31 :):):) lp r

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.10.2017 ob 21:55 malo še gost

      Kaj pa faulirani študent, pisunček tam fotografira?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.