https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Otroci na Hotizi bogatejši za prenovljen vrtec

Hotiza, 28.10.2017 ob 9:20  

Včeraj so na Hotizi v sklopu 21. občinskega praznika otvorili prenovljeni vrtec, ki je po 26. letih dobil novo podobo.


Ob otvoritvi  je spregovori podžupan Občine Lendava Stanislav Gjerkeš, ki je pohvalil vsa domača društva in krajevno skupnost Hotiza, ki so pomagali obnoviti zgradbo in okolico. Vrtec je ob obnovitvi dobil še telovadnico.

Pri izvedbi projekta  so sodelovali projektant Bojan Sekereš, izvajalec Nival, nadzor pa je izvajal Lineal. Zbrane so nagovorili še ravnateljica Tina Hozjan, predsednik Krajevne skupnosti Hotiza Štefan Sobočan in župan Občine Lendava mag. Anton Balažek, ki je vaščanom čestital ob tej pridobitvi.

Otvoritev so popestrili otroci vrtca, ki so zapeli in zaplesali.

 

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2017 ob 18:17 Naci+ gost

      HOTIŽAN(C)I so bogatejši ne le za vrtec, ampak tudi za v celotno obnovljeno staro šolo. Dela so se lotili profesionalci, zato rezultat ni izostal: več sto let stara stavba izgleda kot mladenka. Zdaj pa je čas, da pobudo prevzemejo mladi pari (poročeni in neporočeni), kajti prostorov za varstvo in vzgojo otročičkov je dovolj. Na fotografijah vidimo, da je teh angelčkov zdaj le 13.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.10.2017 ob 7:03 Gost gost

      Naci, bi vas popravil,da je teh malih angelčkov 23. Nažalost niso bili vsi prisotni. Lep dan.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2017 ob 10:45 Naci+ gost

        HVALA VSEM, KI STE MI DALI 13 VŠEČKOV, PA TUDI GOSTU ZA POPRAVEK O ŠTEVILU OTROK, KI OBISKUJEJO VRTEC: 23! To pa je že lepa "cifra". Če bo pa še kaj več dece, bodo veselili tudi gospod župnik, ker bo - po pričakovanju - nekaj več krstov. Sice pa na mladih svet stoji! Tako je od vekomaj in - sedaj!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.10.2017 ob 7:13 Gost gost

      Je pa dejstvo, da je na Hotizi dosti otrok. Ampak spet zmotno razmišljanje staršev, kaj bo moj otrok hodil v vrtec, če sta doma babica in dedek, pa kaj bom brezveze plačeval vrtec. Zaradi takih zadev je bil vrtec nedolgo nazaj pred vprašanjem ,ali se bo zaradi premalo otrok zaprl ali bo obratoval naprej. Zato starßi, naj vam ne bo žal denarja za razvoj vašega otroka, saj mu teh stvari doma ne moremo nudit.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.