https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

02.11.2017 ob 7:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta. 


Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano išče analitika v laboratorijski medicini III - pripravnik, CMM Murska Sobota za določen čas, 12 mesecev. Pogoj je visokošolska 2. stopnja, visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja) ipd., Biologija in biokemija. Prijava je mogoča do 7. 11. 2017.

Boutique hotel, družba za turizem in svetovanje d.o.o. išče osebo za delo v turizmu za določen čas, 6 mesecev oz. možnost podaljšanja. Pogoj je srednja poklicna izobrazba, hotelirstvo in gostinstvo, vozniški izpit B kategorije ter osnovno znanje nemškega in angleškega jezika. Prijava je mogoča do 11. 11. 2017.

Elrad International d.o.o. išče elektrotehnika za upravljanje strojev za določen čas, treh mesecev. Pogoj je srednja poklicna izobrazba, elektrotehnika in energetika. Pričakujejo tehnično naravnanost kandidatov in željo po delu v elektro stroki, pripravljenost na dvo ali več izmensko delo, zanesljivost, natančnost, točnost, resen pristop k delu in usmerjenost k timskemu delu. Prijava je mogoča do 3. 11. 2017.

Radenska, družba za polnitev mineralnih voda in brezalkoholnih pijač, d.o.o. išče tri operaterje za določen čas, šest mesecev. Pogoj je srednja poklicna izobrazba, Tehnika (podrobneje neopredeljeno) in eno leto delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 13. 11. 2017.

Mestna občina Murska Sobota išče podsekretarja - vodje kabineta župana za nedoločen čas. Pogoj je visokošolska 2. stopnja izobrazbe, vozniški izpit B kategorije in šest let delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 4. 11. 2017.

Lindi, pekarstvo in slaščičarstvo, d.o.o. išče pomočnika peka za določen čas, 12 mesecev. Pogoj je osnovnošolska izobrazba in tri leta delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 2. 11. 2017.

Glasbena šola Murska Sobota išče osebo za poučevanje klavirja in korepetiranja za nedoločen čas. Pogoj je visokošolska 2. stopnja, visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja) ipd., glasba, ples, dramska umetnost. Prijava je mogoča do 3. 11. 2017.

Osnovna šola Tišina išče prof. predmetnega pouka - učitelja slovenščine in nemščine za določen čas oz. do 31. 8. 2018. Pogoj je visokošolska 2. stopnja, visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja) ipd., Izobraževalne vede. Prijava je mogoča do 6. 11. 2017.

Legartis, gradbeno podjetje d.o.o. išče strojnika TGM za določen čas 12 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Pogoj je srednja poklicna izobrazba, vozniški izpit B kategorije in dve leti delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 6. 11. 2017.

GMW, gradbeništvo, mehanizacija Weindorfer, d.o.o. išče tri voznike tovornih vozil za določen čas, treh mesecev. Pogoj je srednja poklicna izobrazba, gradbeništvo, vozniški izpit B, C, E kategorije in pet let delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 2. 11. 2017.

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.