https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

09.11.2017 ob 12:30  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta. 

Zdravstveni Dom Lendava - Egészségház Lendva išče informatika VII/1 za določen čas, 12 mesecev. Pogoj je visokošolska 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) izobrazba ipd., Naravoslovje, matematika in računalništvo (podrobneje neopredeljeno) in tri leta delovnih izkušenj. Prijava je mogoča samo še danes.

Nova Ljubljanska banka išče bančnega komercialista za nedoločen čas. Pogoj je srednja strokovna, srednja splošna izobrazba, Ekonomija in štiri mesece delovnih izkušenj. Upravna enota dela je Ljutomer. Prijava je mogoča do 13. 11. 2017.

A CENTER, trgovina, servis, zastopstvo, d.o.o. išče referenta na tehničnih pregledih za določen čas, 12 mesecev. Pogoj je srednja strokovna, srednja splošna izobrazba, Družbene vede (podrobneje neopredeljeno) in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 17. 11. 2017.

Gostišče Aleksander, Igor Smodiš s.p. išče sobarico za določen čas, treh mesecev. Pogoj je 6 mesecev delovnih izkušenj, osnovno znanje nemškega jezika in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča samo še danes.

DOMANIA, družba za storitve na domu, d.o.o. išče socialnega oskrbovalca za določen čas, 6 mesecev. Pogoj srednja strokovna, srednja splošna izobrazba, Zdravstvena nega in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 11. 11. 2017.

Varovanje Galekom, družba za varovanje, d.o.o. išče 3 varnostnike za določen čas, treh mesecev. Pogoj je osnovnošolska izobrazba in vozniški izpit B kategorije. Upravna enota dela je Murska Sobota. Prijava je mogoča do 15. 11. 2017.  

Ministrstvo za okolje in prostor, Inšpektorat Republike Slovenije za okolje in prostor išče gradbenega inšpektorja za nedoločen čas. Pogoj je visokošolska 1. stopnje, visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) ipd., Gradbeništvo, 5 let delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Upravna enota dela je Murska Sobota. Prijava je mogoča do 11. 11. 2017.

BEVOG, družba za turizem in gostinstvo, d.o.o. išče export managerja za nedoločen čas. Pogoj je višješolska (prejšnja), višja strokovna izobrazba, Ekonomija, 3 leta delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 18. 11. 2017.

AHJ AVTOCENTER - avtomobilske storitve in trgovina d.o.o. išče avtomehanika za nedoločen čas. Pogoj je srednja poklicna izobrazba in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča samo še danes.

Dom starejših Lendava - Idoesebb Polgarok Otthona Lendva išče 3 bolničarje - negovalce II - pripravnike za določen čas, 6 mesecev. Pogoj je srednja poklicna izobrazba, Zdravstvena nega in oskrba. Prijava je mogoča do 16. 11. 2017.

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      10.11.2017 ob 20:29 suženj ne bom gost

      Tisti ki ne dajejo plače in ne plačujejo za delavce prispevkov ne iščejo sužnjev za delo ?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.