https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Turnišču so se občani preizkusili v streljanju z zračno puško

Turnišče, 12.11.2017 ob 7:05  

Občina Turnišče praznuje svoj praznik. V sklopu praznovanja je v petek na strelišču podjetja Agrocorn potekalo strelsko tekmovanje Občan strelja, kjer so se občani lahko preizkusili v streljanju s sodobno zračno puško na elektronske tarče.


Strelsko tekmovanje je potekalo v organizaciji Strelskega društva Štefan Kovač Turnišče, v tekmovanju pa so lahko sodelovali vsi, ki strelskega športa ne trenirajo aktivno. 

 

Med tekmovalci se je najbolje odrezal Robi Tkalčič, drugo mesto je zasedel Igor Sobočan, tretje pa Marjan Zver. V ženski kategoriji je največ točk dosegla Monika Skledar, sledili pa sta Jasmina Denša in Janja Dominko. Med mladimi je največ točk zadel Tim Koren, sledila sta mu Bor Zver in  in Marko Čiček. Med ekipami je prvo mesto zasedla ekipa Old boys, drugo Gomilica 1, tretje pa Nedelica.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.