https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Magic show / Magic Aleksander

Kdaj: Četrtek, 23.11.2017 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, Bunker

V četrtek 23. 11. 2017 v Bunker prihaja Magic Aleksander, čarodej nove generacije s svojo čisto posebno magijo nove dobe! Vabljeni, da očara in začara tudi vas.

KAJ PA, ČE JE VSE RES? Mladi čarodej Aleksander Štucl aka Magic Aleksander je na svojo čarovniško pot stopil že v osnovni šoli. Leta truda, vaje in vztrajnosti so ga popeljale do naslova enega izmed najperspektivnejših in najbolj talentiranih čarodejev v Evropi. Zadnja 4 leta se prebija na medijsko sceno s svojimi youtube posnetki, ki so dosegli več kot 500.000 ogledov. Pojavlja pa se tudi na odrih talent šovov, kjer gledalce in člane žirije vedno znova očara in pusti brez besed. Pred kratkim ga je opazila ena izmed največjih televizijskih hiš na svetu, BBC 1, ki predvaja njegove videoposnetke v novi čarovniški oddaji. S tem je Aleksander postal edini slovenski čarodej, ki je nastopil na največji britanski televiziji.

Those who do not belive in magic will never find it.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.