https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad slavila v Ljubljani

14.11.2017  

Na tekmi 6. kroga 1. DOL za moške so v soboto 11. novembra v hali Tivoli Črnučani gostili ekipo Panvita Pomgrad in morali po hudem boju priznati premoč z 2:3. 

Črnuče vs. Panvita Pomgrad 2:3 (23:25, 25:21, 25:21,23:25, 13:15)

Postava in dosežene točke za Črnuče: Hafner 2, Čopi 2, Ponikvar , Tepić 1, Jurić 11, Donik 23, Kumer D. 16, Slovnik 14, Uršič 6, Kumer Ž.- libero; trener: Marko Brumen

Postava in dosežene točke za Panvito Pomgrad: Pečnik, Banič , Ratkai S., Grut 20, Rojnik 27, Felkar, Flisar 9, Javornik 6, Bogožalec 22, Bedrač, Kasnik 3, Hrastovec- libero, Ratkai J.- libero, trener Dejan Fujs

Črnučani in odbojkarji Panvite Pomgrad se bodo v osmih dneh kar trikrat pomerili med seboj. Na prvi pokalni tekmi so se zmage veselili odbojkarji Panvite Pomgrada iz Murske Sobote, a domači odbojkarji niso vrgli puške v koruzo in so bili odločeni, da se jim oddolžijo za poraz. Naloga je bila vse prej kot lahka, saj so odbojkarji Panvite Pomgrada zelo dobro začeli tudi državno prvenstvo, tako da je vloga favoritov nedvomno pripadala gostom. Ti so se na koncu tekme, po dramatični končnici, veselili prigarane zmage.

Po vodstvu odbojkarjev Panvite Pomgrad z 0:2 so na servis Juriča domači povedli s 7:2, na kar so odbojkarji Panvite Pomgrada strnili svoje vrste in zmanjšali zaostanek in so domači odbojkarji na prvi  tehnični odmor odšli z dvema točkama prednosti. Kmalu zatem je Panvita Pomgrad ponovno povedla, predvsem na račun napak na sprejemu domače zasedbe. Na drugi tehnični odmor so odšli z dvema točkama prednosti. Z blokom nad Bogožalcem so Črnučani uspeli znižati razliko na 22:23, potem pa je Donik zgrešil začetni udarec. Prvo zaključno žogo so nato domači ubranili, druge pa ne in Panvita Pomgrad je povedla z 1:0 v nizih.

V drugem nizu so na začetku odbojkarji Panvite Pomgrada trikrat zgrešili začetni udarec, vseeno pa so odšli na prvi tehnični odmor z minimalno razliko. Z blokom Juriča in Kumra so domači povedli z 9:8. Nato sta se ekipi menjavali v vodstvu. Prvo občutno prednost so si Črnučani priigrali pri rezultatu 16:13, pri 19:15 pa je gostujoči trener Dejan Fujs zahteval pol minute odmora. Po nekaj napakah v napadu domačih se je rezultat poravnal na 19. točki. Nato so se Črnučani zbrali in v odlični končnici z dvema blokoma zaključili drugi niz.

Tretji niz je bil borben izenačen, prvo občutno prednost pa so si pri rezultatu 13:10 priigrali odbojkarji Črnuč, ki so odšli na drugi tehnični odmor s 4. točkami prednosti. Z odlično igro v obrambi in napadu te prednosti niso več izpustili iz rok in točka je ostala doma.

V četrtem nizu nobena od ekip ni popuščala. Videli smo nekaj lepih akcij na obeh straneh. Pri rezultatu 8:12 za goste je pi domačih Slovnika zamenjal Čopi. Z blokom slednjega so Črnučani povedli 14:13, na drugi tehnični odmor pa so šli z minimalno prednostjo odbojkarji iz Panvite Pomgrada. Ob borbeni igri na obeh straneh je trener domačih Marko Brumen pri vodstvu Panvite Pomgrad 18:21 zahteval že drugi odmor. Le tega je po atraktivni točki domačih pri rezultatu 21:23 vzel tudi Dejan Fujs. Po izvrstni obrambi Slovnika so se Črnučani približali le še na točko. Pred tem so gostje zapravili dve zaključni žogi v tretje pa jim je le uspelo.

Začetek petega niza je minil ob obojestranski napaki na začetnem udarcu. Nato pa se je vnel ogorčen boj za vsako točko. Domači so povedli 5:3, po udarcu Gruta so povedl odbojkarji Panvite Pomgrad s 6:7, z blokom pa še 6:8. Po asu Gruta za 7:10 so domači zahtevali prvi odmor. Nato je kljub slabšemu sprejemu, Črnučanom preko Donika uspelo izvleči 8. točko. Pri rezultatu 10:11 je Fujs zahteval še drugi odmor. Črnučani so preko Kumra rezultat poravnali na 11. točki, preko Slovnika pa povedli za točko. V dramatični končnici so do prve zaključne žoge pri rezultatu 13:14 prišli odbojkarji Panvite Pomgrad in z asom Rojnika pa do zaslužene in težko prigarane zmage.

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Rojnik 27, Bogožalec 22, Grut 20, Flisar 9, Javornik 6,  Kasnik 3

Točke za Črnuče so dosegli: Donik 23, Kumer D. 16, Slovnik 14, Jurić 11, Uršič 6, Hafner 2, Čopi 2, Tepić 1,  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.11.2017 ob 12:08 c3 gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.11.2017 ob 12:10 c8 gost

      Komaj slavila!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.11.2017 ob 12:28 gost

      Tak kak Mura. Na konci so na plin stopili. Tou kaj slaboga?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.11.2017 ob 16:19 gost

      aha...ena točka falij hempaš

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.