https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Saša Županek: Zadrega nikoli ne počiva

Kdaj: Sreda, 22.11.2017 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, MIKK klub

▶︎ ZADREGA NIKOLI NE POČIVA ◀︎

• Saša Županek, bontonolog

…………………………………………

Zadrega, nerodnost, nevšečnost, zagata, falinga. Podobni izrazi za neprijetno situacijo.

Se spomnite gospoda, lastnika mobilnega telefona, ki mu je nadležni aparat zaigral poskočno polko med pogrebnim obredom?

Ali sodelavke, ki se ji je nos napolnil pri obloženi mizi? Robca pa nikjer!

Tudi politik, ki so ga ujeli na laži, je izgubil velik del podpore.

Obrekovanje je strastno dejanje, ki se lahko še bolj strastno konča!

☛ Te in podobne zagate bo na slikovit način reševal bontonolog Saša Županek. Področja njegovega delovanja so zunanji videz, bonton in javno nastopanje.

Poučno in zabavno bo.

…………………………………………

Vstopnina: 2 EUR

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.