https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Mark pospešuje svojo glasbeno kariero

18.11.2017 ob 7:05  

Mladi, simpatični glasbenik Mark Tivadar, rojen v Avstriji, ki zdaj živi v Bakovcih pri Murski Soboti, pospešuje svojo glasbeno kariero. 

V mesecu avgustu so na slovenski obali v Portorožu snemali Markov novi videospot z naslovom MiNi BiKiNi. Glavno vlogo je zaupal lepi Celjanki Nastji Gregurič, govori pa se, da se bo v mini vlogi pojavil celo Damjan Murko. Videospot MiNi BiKiNi pa sicer še ne bo tako hitro objavljen na spletu, saj jih za omenjeni videospot čaka še nekaj snemanja. V kratkem času pa se lahko pričakuje njegov 3. slovenski CD z naslovom MiNi BiKiNi.  

Pred kratkim so posneli še en videospot, tokrat družinski videospot z naslovom Prava lübezen v narečju, ki jo izvajata v duetu Mark Tivadar in njegov oče Bojan Tivadar. Na spletu bo objavljen v kratkem. Snemanje je potekalo v Bakovcih, skupaj z družino (Mark Tivadar, Melanie Tivadar, Sabina Tivadar, Bojan Tivadar) in njegovimi prijatelji. Za snemanje videospota je poskrbel Denis Horvat - ND videostudio.

Mark velikokrat razveseli goste iz tujine, zato so posneli video tudi v nemškem in angleškem jeziku.

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.