https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Predpriprave na Majanje 2011 v Ambasadi

24.04.2011 ob 19:27  

Sinoči so v Ambasadi ŠKM v Beltincih potekale "predpriprave" na Majanje 2011, ki bo potekalo od prihajajočega ponedeljka pa vse do zaključka v nedeljo. Zbrani so si tako lahko ogledali projekcijo glasbenega filma All Tomorrow's Parties, večer pa se je zaključil z DJ-em.

Letošnje Majanje bo potekalo v stilu raznih kulturnih ter umetnostnih delavnic, kresala pa se bodo tudi mnenja o dokumentarnih filmih, ki bodo odlična popestritev ob Ambasadini kulinariki - skratka obetajo se dnevi kreativnosti in kritične misli.

Delavnice se bodo začele z jutrišnjim čiščenjem Ambasade ob 15. uri in z kulinarično delavnico ob 18. uri, ki bo sicer potekala vsak dan do petka ob isti uri. Zvečer pa si bo možno ogledati dokumentarec The Shock Doctrine.

V torek se bodo delavnice nadaljevale že ob 13. uri z stripovsko in likovno delavnico, ob 15. uri se lahko pridružite delavnici izdelovanja skulptur, malarski delavnici ter od 17. ure naprej glasbeni delavnici in delavnici ozvočevanja. Zvečer se obeta še delavnica PhotoShopa in video montaže. Delavnice se bodo prav tako ponavljale ob isti uri vsak dan do petka. Torkov večer pa se bo zaključil z filmom La Chinoise oz. Kitajka.

Sreda bo potekala enako kakor torek kar se tiče delavnic, prav tako še preostanek tedna do petka. Le da bo v sredo predvajan film Triumph des Willens, v četrtek The Corporation in v petek film Žižek!

Ves teden pa bo seveda še od torka do petka potekala Impro liga od 18. ure naprej, možnost pa bo tudi igranja namiznega tenisa vse do nedelje že od 13. ure. Ne smemo pa pozabiti niti na debatne urice, ki bodo potekale ob že omenjenih kulinaričnih delavnicah ter pred in po projekcijah dokumentarnih filmov.

Vikend se bo nekako zaključil z "Đem sešn-om" v soboto, ob 21. uri, kjer se bodo predstavili udeleženci glasbene delavnice, uraden zaključek pa bo v nedeljo od 16. ure naprej.

Vse delavnice bodo brezplačne, udeležite pa se jih lahko s prijavo preko ambasada.skm@gmail.com ali pa v prostorih Ambasade ŠKM, kjer se bodo prijave zbirale vsak dan od ponedeljka naprej.

Več fotografij iz projekcije filma v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.