https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad si je priigrala vstopnico za četrtfinale Pokala Slovenije

16.11.2017  

Panvita Pomgrad se je že drugič v štirih dneh mudila v Ljubljani in odigrala že tretjo tekmo v osmih dneh proti odbojkarjem Črnuč. Vse tri tekme so soboški odbojkarji tudi dobili.

Črnuče : Panvita Pomgrad 1 : 3 (22:25, 22:25, 25:21,19:25)

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Rojnik 18, Bogožalec 13, Grut 10, Flisar 9, Banič 5, Javornik 4, Pečnik 3, Kasnik, Bedrač, Ratkai Saša vsi po 1.

Včeraj so na povratni tekmi pokala slavili s 3 : 1 v nizih in se uvrstili v četrtfinale pokala. Tekmo so bolje začeli domači, ki so povedli s 4 : 2, Rojnik pa je z dobrim servisom rezultat izenačil na 4. Ekipi sta se do prvega tehničnega odmora izmenjevali v vodstvu, domači pa so bili na odmoru v vodstvu s 8 : 7. Panvita Pomgrad je nato z dobrim blokom prišla do prednosti 13 : 10 in domači trener je vzel polminutni odmor. Po dobrem napadu Flisarja so varovanci Dejana Fujsa na drugi tehnični odmor odšli s prednostjo 16 : 13. Domači Panvite Pomgrad niso več uspeli ujeti in prvi niz se je končal v prid tokratnih gostov.

Drugi niz je bil podoben prvemu, na prvi tehnični premor so s prednostjo odšli domačini, ki so še po drugem tehničnem premoru vodili s 16 : 12, ob njihovi naslednji točki pa je reagiral Fujs in vzel polminutni odmor. Sledilo je pet zaporednih točk Panvite Pomgrad, v bloku sta bila uspešna Flisar in Grut, Panvita Pomgrad pa je nato povedla z 20:19. Domačini so izenačili na 22 točki, sledile pa so tri zaporedne točke gostov in Panvita Pomgrad je povedla z 2 : 0 v nizih in se uvrstila v četrt finale Pokala Slovenije.

Foto: Pomurje DESET

Panvita Pomgrad je tretji niz začela v spremenjeni postavi, od prejšnje postave sta ostala Bogožalec in Rojnik, priključili so se Saša in Jaša Ratkai, Jaka Banič in Mitja Pečnik, tudi domači strateg je priložnost za igro dal ostalim igralcem. Pri tehničnem odmoru so z minimalno prednostjo vodili domačini, ki so nato povedli z 12:9, z enojnim blokom Baniča je rezultat bil zmanjšan na 13:12. Drugi tehnični odmor so dobili domačini z 16:15. Panvita Pomgrad je izenačila na 17 točki. Domačini so naredili serijo zaporednih točk in prešli v vodstvo 22:19 ter kasneje tudi dobili tretji niz.

Četrti niz so bolje začeli odbojkarji Panvite Pomgrada in po servisu Saše Ratkaia si je Panvita Pomgrad lepo prednost in prvi tehnični odmor dobila z rezultatom 8:2. Domači so nato znižali na 7:9, po servisu Flisarja pa je Panvita Pomgrad povedla z 13:8 in na drugi tehnični odmor odšla s prednostjo šestih točk (10:16). Po bloku Rojnika je Panvita Pomgrad povedla 18:13. Panvita Pomgrad je z Rojnikom nadaljevala in prevladovala v močnih servisih in razbijala domači sprejem. Domačini ustreznega odgovora niso imeli in tekma se je končala z zmago Panvite Pomgrad s 3 : 1.


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.11.2017 ob 11:07 gost

      čestitke, zdaj pa samo tak dale!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.11.2017 ob 12:21 Odboj gost

      Bravo dečki. Tak dele.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.