https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti pripravili sprejem za Podjetnika leta 2017

Murska Sobota, 18.11.2017 ob 7:00  

Včeraj je v prostorih Območno obrtne – podjetniške zbornice Murska Sobota potekal sprejem Podjetnika leta 2017. Prestižni naziv pripada Miranu Andrejku (Avto center Andrejek).   

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je prestižni naziv Podjetnik leta 2017 podelila na torkovi slovesnosti na Brdu pri Kranju. Naziv Podjetnik leta 2017 je pripadel članu OOZ Murska Sobota samostojnemu podjetniku Miranu Andrejku (Avto center Andrejek)  iz Trdkove. To je že šesti najvišji naziv, ki ga je pridobil podjetnik iz Prekmurja.

OOZ Murska Sobota je Mirana Andrejeka predlagala zaradi njegove vztrajnosti po doseganju zastavljenih ciljev iz mladosti, zagnanosti in želje po rasti podjetja, kvalitete ter prepoznavnosti lastne dejavnosti.

Predsednik OOZ, Vlado Mandič je v uvodu pozdravil vse navzoče in povedal, da je Andrejek med drugim tudi aktiven član OOZ M. Sobota, je predsednik sekcije avtoserviserjev pri OOZ. MS in član UO sekcije avtoserviserjev pri OZS. Je tudi sodni izvedenec in cenilec ter mediator, ki je okrog sebe zbral ekipo izobraženih in izkušenih sodelavcev vseh profilov, ki so potrebni za brezhibno delovanje avtomobilskega servisa.

O prejemniku priznanja Miranu Andrejku, so na OZS zapisali, da podjetje Avto center Andrejek deluje od leta 2004 na Trdkovi. Andrejek se je za ta korak odločil na podlagi bogatega strokovnega znanja in 15-letnih izkušenj s področja avtomehanike. Zaradi potrebe po širitvi dejavnosti in dostopnosti storitev strankam so se odločili za odprtje nove PE v Veščici, ki posluje od januarja 2013. V podjetju v ospredje postavljajo zadovoljstvo strank, zato je njihovo osnovno vodilo kakovostna komunikacija in kakovostno opravljeno delo.

Miran Andrejek je izrazil posebno veselje ob prejetju tega priznanja in se zahvalil OOZ Murska Sobota, da ga je predlagala. "To priznanje mi pomeni veliko, je ena spodbuda za naprej in eno poplačilo za ves trudi mojim sodelavcem in moji družini, kakor tudi meni samemu", je povedal Andrejek in dodal, da se bodo še naprej trudili tako, kot so se do sedaj in da bodo še boljši.

Podjetniku leta sta čestitala tudi predstavnica murskosoboške občine Nada Cvetko Török in Štefan Pavlinjek, Roto Group.

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.