https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski novinar dobitnik prestižne nagrade

21.11.2017 ob 10:00  

Društvo novinarjev Slovenije je minuli konec tedna podelilo nagrade Čuvaj/Watchdog za izstopajoče novinarske in fotoreporterske dosežke v letošnjem letu. Med prejemniki je tudi novinar Vestnika Timotej Milanov.

Nagrado za izstopajoč novinarski dosežek je prejel novinar Vestnika Timotej Milanov, ki je dobil nagrado za zgodbo o ubranitvi enega ključnih pomurskih medijev pred političnim prevzemom. Gre za zgodbo Radio Murski val, ko je bil v interesu prevzema s strani javnega podjetja CEROP, ki je v lasti vseh 27 pomurskih občin.

V Sloveniji so nagrade Čuvaj/Watchdog edine nagrade s področja novinarstva, ki jih podeljuje novinarska skupnost.

Foto: Društvo novinarjev Slovenije

Za Timoteja Milanova so v obrazložitvi nagrade Čuvaj/Watchdog zapisali: "To je zgodba o tem, kako je novinar lokalnega časopisa Vestnik iz Murske sobote, s svojo neomajnostjo, vztrajnostjo, doslednostjo in zavezanostjo postulatom novinarskega poklica ne oziraje se na politične in kapitalske pritiske, ki so se v majhnem lokalnem okolju zvalili nanj, odločilno prispeval k temu, da Radio Murski val danes ni propagandna mašina pomurskih županov. In to celo v času, ko se bližajo lokalne volitve 2018. Z odlično opravljenim delom je s svojimi članki, analizami in komentarji ubranil enega ključnih pomurskih medijev pred političnim prevzemom, ob tem zaščitil interes javnosti, ki mora dobiti verodostojne informacije in ne informacije po meri politike, in hkrati še obvaroval vsa pomurska gospodinjstva pred višjimi položnicami za plačilo komunalnih storitev".

 

 

    Komentarji

    1. gost
      21.11.2017 ob 11:36 Šefan S. gost

      MLADEMU STANOVSKEMU KOLUGU ISKRENE ČESTITKE!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.11.2017 ob 12:17 gost

      Vsa čast gospod Milanov! Edino iz vestnika morete počistiti enega zeelooo pristranskega novinarja in boste verodostojni !

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.11.2017 ob 12:24 eheheh gost

      ahahahahaha, od vseh na vestniki glih milanov dobi nagrado....opasni pisun

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.11.2017 ob 9:19 Marmur gost

      Moram priznati, da sem se čudil pogumnosti novinarja Milanova v primeru pisanja o nameri, da pomurske občine odkupijo Murski val ... in se bal, da bi podjetje Cerop to vkalkuliralo v višje cene za svoje storitve pri odlaganju oz. sortiranju odpadkov, zato sem tudi sam nasprotoval takšnemu načinu odkupa Murskega vala.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.