https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Murskosoboški strelci postavili nov ekipni državni rekord

21.11.2017  

Po državnem rekordu Jureta Sočiča na prvem strelskem turnirju, so tokrat kadeti Športno strelskega društva Murska Sobota na drugem turnirju državne kadetske lige v Ljubljani, izpolnili še drugi zadan cilj te sezone, ki se jim je prejšnjič za las izmuznil.


Kadeti so postavili nov ekipni državni rekord, ki sedaj znaša 1189,3 krogov. Posamezno je spet zmagal Jure Sočič s 407,6 krogi, Patrik Farkaš je zasedel 3. mesto s 400,5 krogi in Blaž Makari 18. mesto s 381,2 krogi. Ekipno 3. mesto. Danijela Maček je na tekmovanju zasedla 19. mesto.

Med pionirji pa se je od murskosoboških strelcev najbolje odrezal David Györek na 7. mestu in 176 krogi, en krog manj Timotej Plahut, Blaž Serdt 162 kroga. Ekipno je to zadoščalo za 5. mesto. Posamezno je med pionirji zmagal Ribaš Marko iz Tišine. Prav tako so se izkazale Tišinčanke, Miholič Lina je bila tretja. Ekipno pa so Tišinčanke v postavi Lina Mihalič, Kaja Kolman in Lana Škodnik s 517. krogi zmagale.

Foto: Simon Farkaš

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.