https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Knjižni sejem v Špitalu

Kdaj: Sobota, 02.12.2017 ob 17:00

Kje: Gornja Radgona, Muzej Špital Gornja Radgona

Ta veseli dan kulture bodo letos v Špitalu proslavili v soboto, 2. decembra 2017. V sodelovanju s KUD Bunker so za vas pripravili pester program s knjižnim sejmom. Vabljeni, pričnemo ob 17. uri. Vstopnine ni!

Na Knjižnem sejmu bomo predstavili knjigo Stojana Cirka »Dežela brez pravic« ter prvo knjigo trilogije »Mečevalec« mladega avtorja Alena Nemca. Za prijetno vzdušje na sprejemu bo poskrbel Darko Horvat z izborom prijetne glasbe na akustični kitari, kot poslastica večera pa bo krajši koncert Malale.

Na sejem lahko prinesete tudi kakšno svojo knjigo in jo zamenjate.

Na ta dan bo v Špitalu potekal tudi Dan odprtih vrat in si boste lahko muzejske zbirke ogledali brezplačno.

"Tisti, ki berejo, vidijo dvakrat dlje." - Meander

Za osvežitev je poskrbljeno, vstopnine ni.

Vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.