https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite vročo ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju

30.11.2017 ob 7:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili ponudbo aktualnih delovnih mest v Pomurju. Preverite.


Podjetje XAL svetila, proizvodnja d.o.o. išče delavca za prašno barvanje. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje treh mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 2. decembra.

Elrad international razvoj in proizvodnja elektronskih naprav d.o.o potrebuje 10 elektrotehnikov za upravljanje strojev. Izbrani kandidati bodo dobili zaposlitev za polni delovnik, za obdobje treh mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Prijave so možne do 6. decembra.

Varstveno delovni center Murska Sobota išče medicinsko sestro – vodjo tima v bivalni enoti VDC Gornja Radgona. Zaposlitev z izbranim kandidatom bo sklenjena za obdobje 12 mesecev za polni delovni čas. Prijave so možne do 1. decembra.

Carthago proizvodnja avtodomov d.o.o. išče nabavnega referenta. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje šest mesecev. Prijave so možne do 2. decembra.

Intelekta, Podjetje za organizacijske in intelektualne storitve, Murska Sobota d.o.o. išče prodajalca turističnih aranžmajev. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje devet mesecev. Prijave zbirajo do 23. januarja.

Podjetje Štručka d.o.o. išče slaščičarko.  Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje 12 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Prijave so odprte do 12. decembra.

Center za socialno delo Lendava potrebuje strokovnega sodelavca za prejemke in oprostitve II. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje treh mesecev. Pirijave so možne do 1. decembra.

Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci išče svetovalnega delavca. Ponujajo delo za skrajšan delovnik, in sicer za 24 ur na teden, za nedoločen čas.  Prijave zbirajo do 1. decembra.

Ozara storitveno in invalidsko podjetje d.o.o. išče strokovnega sodelavca. Izbranemu kandidatu se ponuja delo za polni delovnik, za obdobje 12 mesecev. Prijave zbirajo do 30. novembra.

Dvojezična šola Lendava išče učitelja razrednega pouka z dopolnjevanjem obveze v oddelku podaljšanega bivanja. Ponujajo delo za polni delovni čas, za obdobje devet mesecev oz. do vrnitve odsotne delavke. Kandidati se lahko prijavite do 1. decembra.

Podrobnosti o izbranih delovnih mestih in ostalo ponudbo dela si lahko ogledate TUKAJ – klik.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.11.2017 ob 9:48 gost

      Strašno vroča ponudba

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.11.2017 ob 18:09 Krumpek gost

      Eni te isti vsaki teden (Carthago, Xal, Elrad) ... zakuj li ??? Njim pa delavci "Viva la Österreich" He he he...

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.11.2017 ob 21:36 gost

      Jebemti sistem, da bi koji kurac ponudil službo za nedoločen čas??????BANDA ŠALABAJZERSKA, PODJETNIŠKA - OD DRŽAVE SKASIRAJO ZA ZAPOSLITEV, IZ LJUDI SE NORČUJEJO. kJE JIM JE - KOT PRAVIMO "ČLOVEŠKA VRLINA", DA POVEM PO SLOVENSKO, kje jim je dostojanstvo????

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.11.2017 ob 23:41 Arnold gost

      Kak dugo de laufal državni apparatus? :)

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.12.2017 ob 20:08 xalovec gost

      samo v xal nej

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.05.2021 ob 22:22 Dave gost

      Vodstvo se norčuje iz bolanih ljudi, negativna kadrovska selekcija, imajo obravnave po sodiščih. Žal zelo slabo podjetje. Kvaliteta sestave izdelkov na skali od 1-10 (3) Podjetje izredno dosti improvizira pri sestavi le teh in nima utečenih delovnih postopkov. Drugačnega mnenja ne morem biti ker so me na podjetju tudi fizično spolno nadlegovali se me dotikali me prijemali za vrat in še kaj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.