https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi v Pomurju lahko pričakujemo prve snežinke

29.11.2017 ob 11:00  

Meteorologi napovedujejo padavine po vsej Sloveniji. Medtem ko se bodo nekateri le »namočili« z dežjem, pa bodo drugje poprijeli za lopate.

Napoved za danes pravi, da bo oblačno, padavine se bodo od zahoda razširile na vso Slovenijo. Predvsem v severnih in deloma osrednjih krajih bo snežilo do nižin, drugod bo meja sneženja med okoli 500 do 900 m nadmorske višine. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, ob morju in na Goriškem od 8 do 11 °C, poroča Arso. Jutri bo oblačno, občasno bodo še padavine, po nižinah v notranjosti bo večinoma rahlo snežilo. Temperature bodo od -2 do 3, na Primorskem od 5 do 9 °C.

Dež bo v noči na četrtek postopoma prehajal v sneg po vsej Sloveniji

Kot pravijo na Neurje.si, južno od Ljubljane in Velenja ter južno in vzhodno od Pohorja po nižinah ni pričakovati snega. Severno od teh območij pa je možnih več scenarijev: od obilne snežne pošiljke, do razočaranja z dežjem. Ponekod se lahko za krajši čas pojavi tudi poledica ali žled. V noči na četrtek bo dež postopno prehajal v sneg tudi drugod po državi. V četrtek bo povsod, razen na Primorskem, večinoma snežilo. V petek in soboto bo spremenljivo oblačno, občasno bo ponekod še rahlo snežilo. Hladno bo.

Slika: Do nedelje bo večina Slovenije (izjema je Primorska) dobila novo snežno odejo. Marsikje po nižinah bo snega le za vzorec, lokalno pa so možna presenečenja. Vir: bergfex.si

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2017 ob 20:28 bilo je nekoč gost

      Joj kakšna nevola ka bo sneg .Vsaki dan vse povsod samo pisanje o snegu .Končno pa zima je in ne bo padal drek ampak sneg .Pred davnimi leti ga je bilo meter in iz streh na hišah smo ga morali odstranjevati .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.