https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Adventni VEČER BOŽIČNIH PESMI

Kdaj: Sobota, 09.12.2017 ob 18:00

Kje: Puconci, Evangeličanska cerkev v Puconcih

Prisrčno vabljeni v soboto, 9. 12. 2017, ob 18. uri v Evangeličansko cerkev Puconci na adventni VEČER BOŽIČNIH PESMI s čajanko in prižigom božičnih lučk. Duo Mystica (Monika Novak & Miran Čarni) in violinistka Mirjam Mah za vas pripravljajo poseben in praznično obarvan program, ki zajema vse od zimzelenih božičnih pesmi, tudi znanih filmskih melodij, do klasičnih božičnih skladb.

Vstop prost! 🎸🎄 🎻 🌟

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.