https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Okoli sveta s SmallTowners Go Big

Kdaj: Četrtek, 07.12.2017 ob 20:00

Kje: Murska Sobota, Bunker

Larisa in David iz SmallTowners go Big nam bosta zaupala kaj vse lahko doživiš v 8-mesecih potovanja po Aziji, Severni in Južni Ameriki in kako se na tako pot pripraviš? To in še več bosta povedala v potopisnem predavanju o njuni poti okrog sveta. Predstavila bosta vrhunce njunega potovanja, med katere zagotovo spada sprehajanje po kitajskem zidu, riževih terasah, zrenje v globino Grand Canyon-a, križarjenje med tisočeri otočki Zmajevega zaliva (prizorišče snemanja filma Skull) v Vietnamu, uživanje na plažah Mehike, Balija, Los Angelesa in Ria de Janeira, udeležba pogreba na otoku Sulavezi, ki nikakor ni podoben pogrebu v Sloveniji, vzpon na Victoria Peak v Hongkongu in 5-tisočaka v Peruju, deskanje po peščenih sipinah, sprehajanje po ulicah Hollywooda, obisk filmskega studia Warner Bros. in zapora Alcatraz, raziskovanje Las Vegasa, New Yorka in Washingtona, poziranje pred piramidami Majev in Aztekov v Mehiki, pitje koktejlov na Kubi, doživetje veličastnosti Machu Picchu-ja, bivanje na nadmorski višini 3600 v gorstvu Andov, bežanje pred kačo in spanje v Bolivijski džungli ter dobra hrana in veličastni templji Bangkoka. Razkrila bosta tudi, kolikokrat so ju ogoljufali, kako zelo sta bila utrujena, kam bi ponovna šla in kam ne, katera hrana ju je najbolj navdušila ter odgovorila na vsa vprašanja o popotovanju okrog sveta.

Se vidimo :)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.