https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Košarkarji Radenske Creativ Sobota dosegli drugo zaporedno zmago

6.12.2017  

V šestem kolu 3 SKL so košarkarji Radenske Creativ Sobota dosegli drugo  zaporedno zmago- prvo na domačem igrišču.

Radenska Creativ Sobota : Krško   80 : 68 

( 25:18,18:21;20:10;17:19)

Strelci za RADENSKO CREATIV SOBOTA

Nejc Juteršnik 21
Slaviša Mirovič 19
Mitja Gomboc 16
Tilen Kukel 11
Tomi Hercan 7
Marko Kukel 3
Jan Copot 2
Luka Pojbič Kovačič 1

Foto: Arhiv Pomurec.com

Tokrat so bili boljši od ekipe Krškega. Domači košarkarji so skozi celotno srečanje nadzirali potek tekme in mirno pripeljali tekmo do zmage. Zmago so si priigrali predvsem z dobro igro v obrambi.

V naslednjem kolu gostujejo košarkarji Radenske Creativ Sobota  v Mariboru pri Braniku. Štajersko -prekmurski derbi bo v dvorani Luknja v soboto 09. 12. 2017 ob 20:30.


    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.