https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Odličen vikend za pomurske telovadce

7.12.2017  

V soboto, 2. decembra 2017, so se telovadci in telovadke DŠR Murska Sobota udeležili 6. odprtega prvenstva Renč v skokih na veliki prožni ponjavi, hkrati pa je potekala tudi 2. tekma za pokal Slovenije 2017 v skokih na VPP.

Prva ekipa mlajših deklic je osvojila 1. mesto, druga ekipa pa 7. mesto. Ekipi so sestavljale: Klara Gjörek, Katarina Kovačec, Maša Fartelj, Živa Horvat, Katarina Ilič, Ana Blažič, Maša Fartelj, Asja Kuhar, Azra Vinkovič, Ema Horvat in Zara Dobrijevič. Posamezno je Maša Fartelj osvojila 2. mesto, Klara Gjörek 3. mesto, Katarina Kovačec 4. mesto in Azra Vinkovič 6. mesto.

Ekipa mlajših dečkov je bila na 4. mestu, ekipo pa so zastopali: Enej Kuzma, Tian Fras, Etian Kuzma, Milo Šavel in Boris Jakšič Rengeo.

Tudi starejše deklice – Lara Erniša, Amadeja Ilič, Lena kočar, Luna Kočar, Aleša Polanšček in Maja Čopi – so ekipno posegle po najvišjem prvem mestu. Posamezno je Maja Čopi osvojila 1. mesto, Aleša Polanšček 3. mesto in Luna Kočar 5. mesto.

Pri starejših dečkih je tekmoval Marko Kos, ki je osvojil 21. mesto, med mladinkami pa Ana Stančin 10. mesto.

Hkrati je potekalo tudi tekmovanje za končni skupni seštevek za Pokal Slovenije 2017 v skokih na VPP, kjer se upoštevajo uspehi iz vseh tekmovanj v skokih na VPP v letu 2017.

Pri mlajših deklicah je Azra Vinkovič bila na 3. mestu v skupnem seštevku, Maša Fartelj na 4. mestu in Klara Gjörek na 6. mestu. Prvi starejših deklicah je Maja Čopi osvojila 1. mesto, Luna Kočar 3.mesto, Lara Erniša in Lena Kočar pa sta si delili 6. mesto. Med člani je Luka Mešič osvojil 6. mesto.

Foto: DŠR Murska Sobota

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.