https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Beltincih ukradli štedilnik

05.12.2017 ob 7:35  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, šest prometnih nesreč z gmotno škodo, pet kršitev javnega reda in miru ter tri poškodovanja vozil na parkirnih prostorih.

 

Na področju kriminalitete so v Beltincih obravnavali tatvino štedilnika, v Motvarjevcih gozdno tatvino, v Gornji Radgoni izsiljevanje, v Murski soboti sta bila odkrita bankovca za 50 in 20 evrov, za katera se sumi, da sta ponarejena. Lendavski policisti so zaradi nasilja v družini obravnavali moškega in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se ob intervenciji ni pomiril, je bil pridržan na PP Murska Sobota.  

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2017 ob 12:51 Gostjaa gost

      Eh tao so v Beltincaj carni fix sunole ka nemajo za kurjavo 😁😁😁😁

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.12.2017 ob 17:07 Gosak gost

      Kot sem že enkrat napisal, takšne informacije (brez konkretnejših podatkov storilcev, ponesrečencev, krajev idr.) nimajo skoraj nobene vrednosti - so brez vsebine.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.12.2017 ob 18:04 šanči gost

      Te šparat so znan žandiji meli vüni ka verjetno nej vužgal pa so ga rijvali

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.