https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurje ta hip povprašuje po strokovnih sodelavcih, zastopnikih in svetovalcih

07.12.2017 ob 11:00  

Tudi v tem tednu smo pobrskali med razpoložljivimi delovnimi mesti v Pomurju in naredili izbor zanimivejših del. Preverite.


FURS; Finančni urad Murska Sobota išče finančnega kontrolorja svetovalca v oddelku za DDV.  Ponujajo delo za polni delovnik, za nedoločen čas. Prijave sprejemajo do 14. decembra.

Na FURS-u iščejo tudi vodjo glavne pisarne v glavni pisarni. Izbrani kandidat bo opravljal polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za nedoločen čas. Prijavite se lahko do 14. decembra.

Čebelarstvo in turistična kmetija Šalamun Damjan išče komercialista. Izbrani kandidat bo delo opravljal po skrajšanem delovniku, in sicer 20 ur na teden, zaposlitev pa bo sklenjena za obdobje dveh mesecev. Prijave so možne do 11. decembra.

Hodoš, javno komunalno podjetje d.o.o. išče komunalnega delavca. Ponujajo delo za polni delovnik za obdobje treh mesecev. Prijave zbirajo do 10. decembra.

Kmetijsko gospodarstvo Lendava išče poslovnega sekretarja. Izbrani kandidat bo zaposlen za polni delovnik, obeta pa se mu zaposlitev za nedoločen čas. Prijave so možne do 12. decembra.

Poslovnega sekretarja VI potrebujejo tudi v Splošni bolnišnici Murska Sobota. Ponujajo delo za polni delovnik za nedoločen čas. Razpis je odprt do 7. decembra.

Center za socialno delo Murska Sobota išče strokovnega sodelavca za eno ali več področij. Ponujajo delo za polni delovnik za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 10. decembra.

Razvojni center Murska Sobota Development Centre Murska Sobota išče strokovnega sodelavca VII/2. Ponujajo delo za polni delovni čas za nedoločen čas. Prijave zbirajo do 9. decembra.

Občina Puconci potrebuje svetovalca za premoženjske in kadrovske zadeve. Ponujajo delo za polni delovnik za nedoločen čas. Prijavite se lahko do 9. decembra.

Sklad obrtnikov in podjetnikov išče zastopnika. Zaposlitev bo dobil za polni delovnik, za obdobje dveh mesecev. Zainteresirani se lahko prijavite do 15. decembra.

V Zdravstvenem domu Gornja Radgona pa potrebujejo zobozdravnika brez specializacije z licenco. Izbrani kandidat bo delal polni delovnik, za obdobje štiri mesece. Prijave zbirajo do 12. decembra.

Podrobnosti o navedenih prostih delovnim mestih in ostalo ponudbo del, ki so ta hip na voljo v Pomurju, si lahko ogledate TUKAJ – klik.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2017 ob 19:39 juda iškarjot gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.