https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Beltincih se maje še naprej

Beltinci, 28.04.2011 ob 0:28  

Tretji dan Majanja 2011 v Ambasadi ŠKM je potekal zopet v duhu ustvarjalnih delavnic, mi pa smo se posvetili glasbeni in slikarski oz. likovni delavnici.

Vse dni na Majanju med drugim potekata tudi likovna in glasbena delavnica. Danes se je v likovni delavnici ustvarjalo po eni izmed notranjih sten.

Tako so lahko udeleženci delavnic skupaj z mentorico Barbaro Sušec barvali po steni tik ob vhodu v Ambasado, kjer je že prej bila narisana slika z voščenkami, na delavnici pa so jo prekrili s čopičem in barvami. Delavnica je bila dokaj dobro izpeljana, saj je vreme pokvarilo prvotne načrte te delavnice, ki bi sicer morala potekati zunaj na "dvorišču Ambasade".

Kljub neizpeljanemu prvotnemu načrtu, pa Barbara pravi, da bo se zunanja - "dvoriščna" stena pobarvala. Če ne prej, potem na naslednjih delavnicah ali pa morda že čez to poletje.

 

Glasbeno delavnico vodi Mitja Sušec, ki poskrbi za to, da se vsakdo ki se udeleži te delavnice lahko nauči igrati kakšen nov inštrument ali pa vsaj kakšne nove tone. Tisti, ki pa so že imeli srečanje z glasbo in inštrumenti pa so se lahko pridružili v improviziranju, kateremu so bili kos tudi tisti, ki so inštrument na glasbeni delavnici šele prvič v življenju prijeli v roke.

Seveda pa tudi danes ni manjkalo stripovske delavnice in delavnice izdelovanja skupltur, kjer so nadaljevali včerajšnje delo. Odvijali pa sta se še delavnica ozvočevanja v kateri so se lotili tudi čiščenja nekatere opreme in pa kulinarična delavnica ter zvečer ogled filma Triumf volje (Triumph des Willens).

V četrtek se delavnice nadaljujejo zopet enako kot prejšnje dni, obeta pa se tudi Photoshop delavnica po 20:00. Večer si lahko popestrite tudi z dobro Ambasadino kulinariko ob ogledu filma The Korporacija (Corporation).

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.