https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

3. Pravljično mesto

Kdaj: Sreda, 20.12.2017 ob 16:00

Kje: Gornja Radgona, Trg svobode v Gornji Radgoni

Gornja Radgona bo med 20. in 22. decembrom ponovno praznična, za kar bodo na okrašenem Trgu svobode poskrbeli naši zavodi, ki se bodo predstavljali med 16. in 18. uro. Prižig lučk na božično-novoletnem drevesu bo 20. decembra, vsak dogajalni dan pa bo ob 17. uri prizorišče obiskal božiček.

Vabljeni torej, da se nam pridružite na Trgu svobode, kjer bo dišalo po domačih prazničnih dobrotah, božiček bo razveseljeval naše najmlajše, na stojnicah pa bo možno kupiti sezonske izdelke domače in umetnostne obrti.

Sreda, 20. 12.

V programu sodelujejo:

  • Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona,
  • ZGŠ Maestro,
  • Folklorna skupina Gornja Radgona.

Četrtek, 21. 12.

V programu sodelujejo:

  • OŠ Gornja Radgona,
  • OŠ dr. Anotna Trstenjaka Negova.

Petek, 22. 12.

V programu sodelujejo:

  • JZ Knjižnica Gornja Radgona z gledališko predstavo Snežna kraljica,
  • Kultprotur in MC Gornja Radgona s koncertom Romane Krajnčan.

Ker v Pravljičnem mestu domujejo pravljice, bo vsak dan pravljičen tudi s pravljico, za kar bodo z delavnicami poskrbeli tudi v radgonski knjižnici.

3. pravljično mesto se bo z MC božičnim žurom zaključilo v Mladinskem centru Gornja Radgona v petek, 22. decembra.

Prireditelj: Kultprotur

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.